Sisältöön

Jo Malone London Amber & Lavender Cologne EdT tuoksu 100 ml

119,00 €
1 190,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Klassinen miesten tuoksu. Ranskalainen laventeli ja petitgrain-öljy yhdessä meripihkan kanssa luovat hienostuneen ja kosmopoliitin tuoksumaailman.
Alkutuoksu: Appelsiinipuun tuoreet lehdet ja varvut avaavat alkutuoksun kukoistukseensa.
Sydäntuoksu: Kukkainen ja pehmeä englantilainen laventeli antaa sydäntuoksuun sen aromaattisen vivahteen.
Lopptuoksu: Meripihkan aromi käärii lopputuoksun lämpimään, metsäiseen syleilyyn.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Amber & Lavendar ja Earl Grey & Cucumber
Nostattava, hienostunut vaikutus. Meripihka ja laventeli yhdistettynä Earl Grey -teen ja kurkun aromeihin luovat modernin, mausteisen tuoksuparin.
Amber & Lavendar ja Oud & Bergamot
Tuo lisää syvyyttä ja metsäistä mystisyyttä. Meripihka ja laventeli yhdistettynä bergamottiin luovat houkuttelevan, mausteisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

0690251000029

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita