Sisältöön

Jo Malone London Pomegranate Noir Cologne EdT tuoksu 30 ml

58,00 €
1 933,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sensuelli kuin täydellinen punainen juhlamekko. Rubiininpunainen, mehukas granaattiomena sekä makeat vadelma ja luumu saavat tehosteensa ja mausteisuutensa roseepippurista, itämaisista liljoista ja metsästä. Tumma ja mystinen tuoksu.
Alkutuoksu: Granaattiomenan mehukkuus tuo alkutuoksuun herkullisen vivahteen.
Sydäntuoksu: Itämaisten liljojen huumaava, mausteinen aromi sykähdyttää sydäntuoksussa.
Alkutuoksu: Paraguaynverapuun savuinen puun tuoksu pyyhkäisee yli lopputuoksussa, jättäen jäljelle aistikkaan tuoksumuiston.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Pomegranate Noir ja Lime Basil & Mandarin
Raikas kuin aamukasteinen nurmikko. Granaattiomenan ja limebasilikan sekä mandariinin yhdistelmä luo kirpeän, houkuttelevan tuoksuparin, jossa raikkaat sitrukset sekoittuvat mehukkaisiin aromeihin.
Pomegranate Noir ja 154
Lisää tuoksuun hienostuneen, hieman mutkikkaan vivahteensa. Granaattiomenan ja 154:n aromit luovat hienostuneen, metsäisen tuoksuparin, joka on raikastettu mandariinillla ja pehmennetty vaniljalla.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Tuotekoodi

0690251009435

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita