Sisältöön
Triple Dry

Triple Dry Shield Men Aktiivihiili roll-on antiperspirantti 72h 50ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
10,90 €
218,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Voimakkaasti tai normaalisti hikoileville tarkoitettui raikkaan tuoksuinen Triple Dry Shield aktiivihiili rollon on tehokas, alkoholiton antiperspirantti miehille, jotka hakevat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Raikas tuoksu. Aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii antibakteerisesti. Antiperspirantin hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ainesosia, kuten allantoiinia ja glyseriiniä, jotka vähentävät ihoärsytystä. Erinomainen suoja tilanteisiin, jolloin hikoilu yleensä lisääntyy, kuten liikkujille, hormonitoiminnan aiheuttamat muutokset kehossa tai joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta.

Triple Dry tarjoaa deodoranttia paremmin pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Kun deodorantin tehtävä on peittää hienhajua, antiperspirantti estää hikoilua ja pitää kainalot kuivina. Normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun – NO SWEAT 72h.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä puhtaalle iholle ja anna kuivua ennenpukeutumista. Parhaan mahdollisen suojan saavuttamiseksi käytä tuotetta iltaisinja peseydy normaalisti aamuisin. Kun hikoilu on tasaantunut, voit vähentääkäytön 2-4 kertaan viikossa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

Aqua, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Steareth-21, Cyclohexasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Phenoxyethanol, Parfum, Aluminum Chlorohydrate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Allantoin, Charcoal Powder

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Mallinumero

2148963

Tuotekoodi

5014697055910

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jippe151104Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Häviää hientuoksu ja kestää.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ari66Vahvistettu osto

    Erinomainen hienesto

    Olen käyttänyt tätä tuotetta kuukausia ja toimii