Sisältöön
Omron

Omron Heat Tens kivunlievittäjä

129,00 €109,65 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

OMRON HeatTens on lääkkeetön kivunlievittäjä, jota on turvallista käyttää kotona. Omron HeatTens on sertifioitu lääkinnällinen laite. Se täyttää kotikäyttöön tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden tiukat turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset. OMRON Kaksoishoito lihaksille ja nivelille: HeatTens yhdistää rauhoittavaa lämpöä ja TENS-teknologian. Lämpö lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa kipua. TENS-hoito käyttää sähköpulsseja stimuloimaan kehon omaa luonnollista kipua lieventäviä mekanismeja. TENS-teknologian kolmoisvaikutus: Se katkaisee aivoihin lähtevän kipuviestin, vapauttaa endorfiinia ja parantaa verenkiertoa hoidettavalla alueella. TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) on kliinisesti todistettu teknologia, jota fysioterapeutit ja kipuasiantuntijat käyttävät laajasti. Omron kivunlievittäjässä on automaattiset TENS-ohjelmat eri hoitoalueille: Selkä, hartiat, käsivarret sekä isot nivelet kuten polvi ja kyynärpää. Lisäksi se tarjoaa 3 yleistä hierontatapaa. OMRON HeatTens toimii geelien ja elektrodien kanssa. Geelit kestävät jopa 30 käyttökertaa ja ovat vaihdettavissa.

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Kokotiedot

7.1 (Leveys) x 16.5 (Korkeus) x 30.5 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

lääkkeetön kivunlievitys
hoitoaika 30 min
kaksi hoitomenetelmää:
tens ja lämpö
9 hoito-ohjelmaa
toimii verkkovirralla
ladattavalla akulla
mukana ohjekirja ja
kaksi pareja geelejä
3 vuoden takuu

Takuu

päälaite takuu 3 vuotta

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

4015672110885

Arviot (14)

arvosana3,8/5

 • arvosana4/5

  JenniVahvistettu osto

  Hyvä kivunlievittäjä!

  Todella hyvä laite, ainoat miinukset, että näytössä ei ole valoa (pimeässä ei nää mitä painaa) ja tarran tartuntapinta kuluu nopeasti.

 • arvosana5/5

  IrpsVahvistettu osto

  Toimiva apu

  Olen ollut tuotteeseen tyytyväinen.

 • arvosana5/5

  RikuVahvistettu osto

  Oikein toimiva laite

  Vuoden verran käyttäneenä voin sanoa että rahan arvoinen laite. Auttanut hartia kipuihin ja muihin lihas jumituksiin

 • arvosana2/5

  Kipuilija64Vahvistettu osto

  Hyvä joskin arvokas käyttää

  Ostin n. kk sitten tämän. Muuten hyvä, mutta geelityynyt eivät kestä juuri mitään. Tulee aika kalliiksi ostaa jatkuvasti geelityynyjä ja vaihdella.

 • arvosana3/5

  TappioVahvistettu osto

  Loistava laite, mutta

  Laite on loistava, mutta geeliliuskat toivat suuren pettymyksen. Liuskojen elinikä on lyhyt, mutta myös geelipalojen vaihtaminen samoihin lätkiin ei ole toteutukseltaan oikein onnistunut.

Ladataan