Sisältöön
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner silmänrajauskynä 1ml

13,50 €
13 500,00 €/l
Valittu väri:(02)Brown
  • Brown02brown

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Etsitkö seuraavan tason intensiteettiä - Pitkäkestoinen nestemäinen NYX Professional Makeup rajauskynä on vedenkestävä, tahraamaton ja kuivuttuaan upean mattapintainen. Epic Wear Eye & Body Liner -rajauksen ohuella ja joustavalla harjalla teet tarkan rajauksen. Sen avulla luot helposti lukemattomia taiteellisia lookeja eeppisistä vartalomaaleista dramaattisiin graafisiin silmämeikkeihin. Valitse omasi kahdeksasta vaikuttavasta väristä, kuten ruskea, valkoinen ja myydyin sävymme musta, sekä uudet trendikkäät sävyt safiiri, liila ja villi Stone Fox.
MIKÄ SE ON: Erittäin intensiivinen, voimakaspigmenttinen nestemäinen rajaus kasvoille ja vartalolle. Vedenkestävä, tahraamaton ja leviämätön, tämä tuote on välttämätön lisä meikkivalikoimaasi.
MITÄ SE TEKEE: Silikonin ja silikonihartsin yhdistelmä luo muovimaisen, joustavan kalvon, joka lukitsee rajaukset paikoilleen tahriintumatta ja leviämättä. Ainesosat auttavat väriä tarttumaan ihoon ja pysymään koko päivän.
MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Erityisesti meikkitaiteilijoille (sekä aloittelijoille että ammattilaisille) suunniteltu tuote on yksi kaikkien aikojen hienostuneimmista rajaustuotteistamme!
KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN: Levitä suoraan iholle ja piirrä tarkkoja rajauksia ja mielikuvituksellisiä vartalomaaleja.
SOPII PARHAITEN: Meikkauksen ammattilaisille, aloitteleville meikkauksen ammattilaisille, graafisiin silmämeikkeihin ja vartalomeikkeihin.

Tuotekoodi

0800897177478