Sisältöön
ghd

ghd Gold® Styler muotoilurauta

259,00 €207,20 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

ghd® gold styler -muotoiluraudalla voit suoristaa hiuksesi nykyaikaisella tavalla tai luoda kestäviä kiharoita ja taivuttaa latvoja. ghd gold® professional styler – tekee hiuksista todistetusti sileämmät, pehmeämmät ja terveemmän näköiset*.

ghd gold® -muotoiluraudan dual-zone-teknologia takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn. Kummassakin levyssä on uuden sukupolven lämpöanturi, joka valvoo muotoiluun ihanteellista 185 °C lämpötilaa jatkuvasti ja pitää sen tasaisena tyvestä latvoihin. ghd gold® styler -muotoiluraudassa on myös entistä nopeampi 25 sekunnin lämpenemisaika, tyylikäs muotoilu ja pyöristetyt reunat monipuoliseen, ongelmattomaan muotoiluun, joka on nopeaa ja helppoa.

Yleisjännitteen ansiosta voit leikitellä kampauksillasi kaikkialla maailmassa. Lämpölevyjen suojus antaa mielenrauhaa, joka sopii kiireiseen ja menevään aikatauluun. Turvallisuutta lisää automaattinen valmiustila, joka sammuttaa muotoiluraudan, kun se on ollut käyttämättä 30 minuuttia, joten voit olla huoleti!

Pakkaus sisältää: ghd gold® styler sekä lämmönkestävnä lämpölevyjen suojuksen.

*128 kuluttajan testissä huomattavan suuri osa kuluttajista oli sitä mieltä, että ghd gold® oli parempi kuin ghd V® styler ja teki hiuksista sileämmät, pehmeämmät, kiiltävämmät ja terveemmän näköiset.

Ominaisuudet:
Dual-zone-teknologia: kaksi uuden sukupolven lämpöanturia yhden sijaan. Hallitsee ihanteellista lämpötilaa tyvestä latvoihin ja tekee hiuksista sileämmät, pehmeämmät ja terveemmän näköiset*.
Muotoiluun ihanteellinen lämpötila 185 °C: kuumempi vaurioittaa hiuksia, viileämpi vaarantaa lopputuloksen.
Sileät, muotoillut ja jousitetut levyt: liukuvat hiusten läpi nopeasti tehden kampauksesta sileän ja antaen sille entistä upeampaa kampaamotasoista kiiltoa.
Tyylikäs muotoilu ja pyöristetyt reunat: monipuoliseen, ongelmattomaan muotoiluun, nopeaa ja helppoa.
Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus: voit ottaa tyylisi ja muotoilurautasi mukaasi kaikkialle.
Automaattinen valmiustila: sammuttaa laitteen, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.
Yleisjännite: vertaansa vailla olevaa tehoa kaikkialla maailmassa.
Ammattikäyttöön sopiva 2,7 m pitkä virtajohto
Lämpenee 25 sekunnissa: nopeaan ja helppoon muotoiluun.
EU-pistoke

Tuotetiedot
Väri

Gold

Koko

1KPL

Muut ominaisuudet

Laadukas klassikkosuoristusrauta; uudistunut gold -malli; patentoitu uuden sukupolve dual zone-teknologia takaa tasaisen lämmöntuoton; automaattinen untitoiminto, kun rautaa ei ole käytetty 30 minuuttiin

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA/ GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060034521877