Sisältöön
Swiss Diamond

Swiss Diamond Classic XD paistokasari 26 cm

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin11kappaletta
169,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Swiss Diamond 26 cm paistokasari tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevällä, paksulla valualumiinirungolla sekä erittäin kestävällä ja lämpöä johtavalla XD-timanttipinnoitteella. Swiss Diamond Classic XD -paistoastioiden rungon rakenne koostuu useasta tarkasti valikoidusta ja huolella suunnitellusta materiaalista. Valmistusprosessi alkaa valualumiinirungon valamisella. Nestemäistä alumiiniseosta valetaan muotteihin kovalla paineella, jolloin paistoastioiden rungot eivät milloinkaan väänny. Valualumiiniset rungot ovat myös täysin tasapohjaisia, joten lämpö johtuu erinomaisesti lämmönlähteestä astiaan. Muoteista irrottamisen jälkeen valualumiinirungot hiekkapuhalletaan, jonka jälkeen ne ovat valmiina plasmaliekkikäsittelyyn. Plasmaliekkikäsittely estää paistoastian pinnan hapettumista ja luo erittäin vahvan tartuntapinnan non-stick -pinnoitteelle. Paistoastiat viimeistellään kolmella kerroksella patentoitua timanttivahvisteista XD-pinnoitetta.Swiss Diamond kehitti palkitun, PFOA-vapaan timanttipinnoitteen jo kaksi vuosikymmentä sitten. Timantti on materiaalina kestävä, erinomainen lämmönjohdin ja luontaisesti tarttumaton. Uuden sukupolven XD-pinnoite on luotu useiden vuosien tuotekehityksen tuloksena. Entistä paremman koostumuksen ansiosta XD-pinnoite on kestävämpi, ja sen ominaisuudet ovat optimaaliset vaativaan ruoanlaittoon. Swiss Diamond XD-paistoastiat sopivat jokaiselle liesityypille. Paistoastiat ja kannet kestävät lämpöä uunissa 260°C saakka. Ergonomiset kahvat säilyvät viileinä liedellä käytettäessä. Swiss Diamond -tuotemerkki on 100%:sti sveitsiläisessä omistuksessa ja Classic XD-paistoastiat suunnitellaan ja valmistetaan Sveitsissä.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Koko

26CM

Muut ominaisuudet

Erittäin paksu valualumiinirunko; Tasapohjainen; Hyvä lämmönjohtuvuus; Timanttivahvisteinen XD pinnoite; Kestää lämpöä uunissa 260°C saakka; Kahva pysyy viileänä liedellä käytettäessä; Sopii kaikille liesityypeille; Valmistettu Sveitsissä; Suositellaan käsinpesua

Alkuperämaa

Sveitsi

Materiaali

VALUALUMIINIRUNKO, TIMANTTIVAHVISTEINEN PINNOITE, BAKELIITTIKAHVA

Mallinumero

XD6726I

Tuotekoodi

7640119217680

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.8/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  jussi73Vahvistettu osto

  Luotettava

  Ostin tämän kuukausi sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Omistan pari vanhempaakin swiss diamond tuotetta ja ne ovat kyllä säilyttäneet hyvin paisto- ja tarttumattomuusominaisuudet. Tämä paistokasari on tosi kätevä korkean reunansa ansiosta.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  JardeVahvistettu osto

  Todella hyvä

  Ollut kaksi viikkoa käytössä enkä vaihtas enään toiseen merkkiin loistava paistinpannu

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Välineet kunnossaVahvistettu osto

  Kannattava sijoitus ruuanlaittoa arvostaville

  Minulla on ollut ko pannu 5 vuotta ja nyt ostin samanlaisen lahjaksi pohjan perheeseen. Tässä valmistuu risotot, pastan kastikkeet ja pataruuat. Hyvä paisto ja haudutusominaisuus. Kansi kannattaa ostaa mukaan

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Uusi tuttavuusVahvistettu osto

  Huippu tuote

  Olen erittäin tyytyväinen paistokasariin kuten myös muihinkin Swiss Diamondsin tuotteisiin! Korkeat reunat hyvät esim. kasvisten paistoon jne.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Kokki3Vahvistettu osto

  Ylivoimainen paistinpannu

  Todella tarttumaton pinta ja pitkäkestoinen tuote, edellistä pannua käytettiin noin 10 v, nyt ostettiin uusi. Tärkeää ettei lämmitä liian kuumaksi, kestää sitten hyvin käytössä. Muita merkkejä emme enää osta.