Sisältöön
Cutrin

Cutrin Muoto Light Elastic Hairspray hiuskiinne 300 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
19,90 €
66,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

CUTRIN MUOTO KEVYT JA ELASTINEN HIUSKIINNE antaa elastista tukea ja painotonta kontrollia. Luonnollista pitoa ja kiiltoa. Helppo harjata pois hiuksista ilman jäämiä. Suojaa kosteutta vastaan. Koivusokerit kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hiuksia. Sisältää värisuojan.

Tuotetiedot
Koko

300ML

Ainesosat

C0623: ALCOHOL DENAT., BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ACRYLATES/T-BUTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, BUTYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, AQUA (WATER), BETAINE, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, PANTHENOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, BETULA ALBA JUICE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL. THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Käyttöohjeet

Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin 25cm etäisyydeltä.

Säilytys

Säilytys kuivassa

Tuotekoodi

6412600549089

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tuuli25Vahvistettu osto

    Suosikkini hiuslakoista

    Olen käyttänyt tuotetta pitkään ja se on suosikkini. Sopii hennoille hiuksilleni, on sopivan kevyt, silti pitää kampauksen hyvin ja lähtee hyvin harjaamalla auki. Ei ärsyttävää tuoksua.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KaarinaVahvistettu osto

    Hyvät ominaisuudet

    Ostin noin kuukausi sitten. En ole vielä kovin usein käyttänyt, mutta tämän kokemuksen perusteella tuote on minulle sopiva. Antaa tukea ja ryhtiä hiuksille, mutta ei tee kovaa kerrosta hiuksiin. Lopputulos on kevyt ja luonnollisen tuntuinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Good hairdayVahvistettu osto

    Kevyt mutta pitävä

    Tutustuin tähän tuotteeseen reilu vuosi sitten ja olen siitä lähtien käyttänyt pelkästään sitä. Lakka on nimensä mukaisesti kevyttä mutta silti pitää hiukset hyvin kurissa tekemättä niistä ’pottaperuukkia’.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Neitonen78Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Olen tätä laivalta ostanut ylensä. On ihanan tuoksuista ja hyvä pito. Suosittelen.