Sisältöön
Swiss Diamond

Swiss Diamond paistinpannu 26 cm XD Classic +

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin7kappaletta
149,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Swiss Diamond 26 cm paistinpannu tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevällä, paksulla valualumiinirungolla sekä erittäin kestävällä ja lämpöä johtavalla XD-timanttipinnoitteella. Swiss Diamond Classic XD -paistoastioiden rungon rakenne koostuu useasta tarkasti valikoidusta ja huolella suunnitellusta materiaalista. Valmistusprosessi alkaa valualumiinirungon valamisella. Nestemäistä alumiiniseosta valetaan muotteihin kovalla paineella, jolloin paistoastioiden rungot eivät milloinkaan väänny. Valualumiiniset rungot ovat myös täysin tasapohjaisia, joten lämpö johtuu erinomaisesti lämmönlähteestä astiaan. Muoteista irrottamisen jälkeen valualumiinirungot hiekkapuhalletaan, jonka jälkeen ne ovat valmiina plasmaliekkikäsittelyyn. Plasmaliekkikäsittely estää paistoastian pinnan hapettumista ja luo erittäin vahvan tartuntapinnan non-stick -pinnoitteelle. Paistoastiat viimeistellään kolmella kerroksella patentoitua timanttivahvisteista XD-pinnoitetta.Swiss Diamond kehitti palkitun, PFOA-vapaan timanttipinnoitteen jo kaksi vuosikymmentä sitten. Timantti on materiaalina kestävä, erinomainen lämmönjohdin ja luontaisesti tarttumaton. Uuden sukupolven XD-pinnoite on luotu useiden vuosien tuotekehityksen tuloksena. Entistä paremman koostumuksen ansiosta XD-pinnoite on kestävämpi, ja sen ominaisuudet ovat optimaaliset vaativaan ruoanlaittoon. Swiss Diamond XD-paistoastiat sopivat jokaiselle liesityypille. Paistoastiat ja kannet kestävät lämpöä uunissa 260°C saakka. Ergonomiset kahvat säilyvät viileinä liedellä käytettäessä. Swiss Diamond -tuotemerkki on 100%:sti sveitsiläisessä omistuksessa ja Classic XD-paistoastiat suunnitellaan ja valmistetaan Sveitsissä.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Koko

26CM

Kokotiedot

47 (Leveys) x 9 (Korkeus) x 27 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

erittäin paksu valualumiinirunko tasapohjainen, hyvä lämmönjohtuvuus kolmikerroksinen patentoitu timanttivahvisteinen xd -pinnoite kestää lämpöä uunissa 260 c saakka kahva pysyy viileänä liedellä käytettäessä sopii kaikille liesityypeille valmistettu sveitsissä suositellaan käsinpesua

Alkuperämaa

Sveitsi

Materiaali

VALUALUMIINI, TIMANTTIPINNOITE, BAKELIITTIKAHVA

Mallinumero

XD6426I

Tuotekoodi

7640119217505

Arviot (7)

tuotteen arvosana 4.9/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  jokapäiväinen käyttäjäVahvistettu osto

  Loistava paistinpannu

  Minulla on ollut kotona käytössä kaksi vuotta kyseinen paistinpannu ja nyt raskin ostaa sellaisen myös mökille. Kotona käytössä oleva pannu paistaa edelleen yhtä hyvin kuin uutena eikä ruoka tartu paistettaessa kiinni. Pitää vain muistaa aloittaa pannun lämmitys miedolla lämmöllä.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  NipparainenVahvistettu osto

  Paras

  Tuttu merkki. Ehdottomasti paras tietämäni pannu. Helppo paistaa oikein, pitää puhtaana ja pitkäikäinen.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Moromoro11Vahvistettu osto

  Laadukas

  Aitoa laatua, suosittelen

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  MalakiasVahvistettu osto

  Hintansa väärti

  Monenmoista pinnoitettua pannua on tullut kymmenien vuosien varrella kokeiltua ja ainakin toistaiseksi, kuukauden käytön jälkeen, tämä tuntuu parhaalta mitä olen ikinä käyttänyt. Pinnoite on tarttumattomuudeltaan parempi kuin teflon, eikä siinä näy merkkejä kulumisesta. Ja paisto-ominaisuudet ovat loistavat! Kuin valurautapannu yhdistettynä tarttumattomaan pinnoitteeseen.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Rauman kokkiVahvistettu osto

  Loistavat ominaisuudet

  Ostettiin tämä myös mökille hyvään käyttökokemuksen johdosta, hyvä pannu !