Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Sinkki+Kupari ravintolisä 120 tabl.

11,50 €
0,10 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tukea vastustuskykyyn, ihon kuntoon sekä lisääntymisterveyteen.

Terveyskaistan pitkävaikutteinen Sinkki+Kupari tabletti. Pitkävaikutteisena tabletin liukenemisnopeus on tavallista hitaampi, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tavallista paremmin sen sisältämät hivenaineet.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Ihmisen kaikki kudokset tarvitsevat sinkkiä. Se osallistuu yli 300 entsyymin toimintaan ja sen tehtävät ovat laajat. Myös kuparilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sekä sinkkiä että kuparia sisältävällä valmisteella varmistetaan, että sinkin ja kuparin välinen tasapaino elimistössä ei häiriinny.

Sinkki sekä kupari tukevat immuunipuolustusta sekä suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaaleina ja kupari edistää ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista. Kupari edistää myös sidekudosten pysymistä normaaleina osallistuen sidekudosproteiinien kollageenin ja elastiinin synteesiin. Molemmat hivenaineet ovat siis tärkeitä kehomme rakenteiden, myös ihon, kunnolle. Sinkistä on hyötyä myös lisääntymisterveyden kannalta, sillä se edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina. Jos siis lasten hankinta on tähtäimessä, on hyvä varmistaa riittävä sinkin saanti. Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja kupari hermoston toimintaa.
Sinkki edistää näön pysymistä normaalina ja edistää myös normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa. Kupari edistää normaalia raudan kuljetusta kehossa ja osallistuu merkittävällä tavalla raudan aineenvaihduntaan. Kuparin puutos aiheuttaa anemiaa oletettavasti sekä hemoglobiinin synteesin häiriintymisen että punasolujen eliniän lyhentymisen vuoksi.

Päiväannos sisältää:
Sinkki 25 mg (250 %*)
Kupari 0,3 mg (30 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Sinkkisitraatti, kuparibisglysinaatti, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Zinkcitrat, kopparbisglycinat, fyllmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, mikrokristallin cellulosa), antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1 tabletti päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 tablett att svälja per dag.
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029911072