Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Sisley

Sisley Restorative body cream vartalovoide 200 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
177,00 €
885,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Restorative Body Cream sisältää aktiiviaineyhdisteen, joka vahvistaa kosteutusmekanismeja kiinnittämällä nestettä ihon kerroksiin ja rajoittamalla nesteen menetystä. Se korjaa ihon tehokkaasti ja kosteuttaa sen pitkäkestoisesti. 1. Välittömästi vaikuttava ja pitkäkestoinen kosteuttaminen
Sisley-ihonhoitotuotteessa on yhdistetty ensimmäistä kertaa kosteuttavia ominaisuuksia sisältävät jioh- ja porkkanauutteet ainutlaatuisten "janon sammuttavien" aktiiviaineiden kanssa. Ne kiinnittyvät ihoon pitkäkestoisesti ja sitovat nestettä.
2. Vahvistava suojakalvotoiminta
Vaikuttaa usealla tasolla nesteenmenetyksen torjumiseksi ja ihon luonnollisen kosteustasapainon ylläpitämiseksi: se lujittaa rasvakalvoa ja vahvistaa corneum-kerrosta* NMF:n (luonnollinen kosteustekijä) menetyksen rajoittamiseksi.
3. Korjaa, ravitsee, suojaa ja rauhoittaa
Sisältää runsaasti oleellisia rasvahappoja, jotka on yhdistetty andiroba-öljyyn, allantoiiniin ja kasvipohjaiseen skvalaaniin, joiden pehmentävät ja rauhoittavat ominaisuudet korjaavat, ravitsevat ja antavat iholle miellyttävyyttä.
Iholla tuntuva epämiellyttävyyden tunne rauhoittuu. Ihosta tulee hetkessä joustavampi ja "ihon jano on sammutettu".
Se on kosteutettu pitkäkestoisesti, kuin uudistunut.
Päivä päivältä iho torjuu paremmin ympäristöhaittojen vaikutuksia.
Raikas, silkkinen ja kevyt koostumus imeytyy hetkessä eikä jätä tahmeaa tunnetta iholle. Ihastuttavan ja raikkaan tuoksuisen tuotteen levittäminen on miellyttävää.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311533111

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HiirulainenVahvistettu osto

    Kevyempi kosteuttaja

    Hyvän tuoksuinen kevyt kosteuttaja herkälle iholle, varsinkin talvisin. Itse käytän tätä voidetta kuiville ja haavaisille käsilleni käsivoiteena. Plussaa kätevästä ja yksinkertaisen kauniista pumppupullosta!