Sisältöön
BOSS tuoksut

Hugo Boss The Scent for Her EdP tuoksu 50 ml

105,00 €
2 100,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BOSS The Scent for Her Eau de Parfum on BOSS Parfumsin viettelevä tuoksu naisille. Voimakkaan viettelyksen matkan inspiroima tuoksu huokuu ylevää naisellista eleganssia, lämpöä ja viettelevyyttä, joka avautuu vähitellen ajan kanssa, vetäen BOSS-naisen ja BOSS-miehen lähemmäs toisiaan.

Tämän naisille suunnatun Eau de Parfum -hajuveden päällimmäisessä tuoksussa hedelmäinen ja kukkainen hunajainen persikka ja freesia kohtaavat hienostuneessa, päätä kääntävässä yhdistelmässä, jossa on herkkää ja hienostunutta voimaa.

Parin lähestyessä toisiaan alkavat paljastua Ambery-kukan Osmanthusin lämpimät ja täyteläiset sydäntuoksut. Ne yhdistävät päällimmäiset ja pohjatuoksut toisiinsa; aluksi kevyt, herkkä viehätys kehittyy tummemmaksi, huumaavaksi kokonaisuudeksi.

BOSS The Scent for Her Eau de Parfum paljastaa pohjatuoksussa vastustamattoman runsaan paahdetun kaakaon tuoksun. Arvoituksellinen elementti, jolla on vahvoja piilotettuja ominaisuuksia, kaakaon pohjavivahde tarjoaa koukuttavan sysäyksen, joka herättää aistit ja saa päähenkilöt luopumaan hallinnasta hetkessä.

BOSS The Scent for Her Eau de Parfum luo unohtumattoman muiston, joka kiehtoo sekä BOSS-miestä että BOSS-naista yhtä lailla; mitä lähemmäs he tulevat, sitä enemmän he löytävät sen rikkaat ja viettelevät ominaisuudet.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

8005610298894