Sisältöön

New Nordic Active Liver™ valmiste 30 tabl.

30,40 €
1,01 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Saatavilla10 myymälässä

Tuotekuvaus

Active Liver ™ on tabletti, joka voi auttaa tukemaan maksaasi jos elät ”liian hyvin” ja nautit paljon energiatiheitä ruokia tai juomia.

Active Liver™ -tabletit valmistetaan Ruotsissa ja ne sisältävät japanintataria, latva-artisokkaa, kurkumaa, ja mustapippuriaa sekä koliinia. Artisokka tukee sapen ja maksan päivittäistä toimintaa. Koliini tukee maksan normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa.

Ainesosat

Japanintataruute (fallopia Japonica Houtt.), Täyteaine (mikrokiteinen Selluloosa), Latva-artisokkauute (cynara Scolymus L.), Koliini (koliinivetytartraattina), Maustekurkumauute (curcuma Longa L.), Viiniköynnöksenlehtiuute (vitis Vinifera L.), Mustapippuriuute (piper Nigrum L.), Pintakäsittelyaineet  (rasvahappojen Magnesiumsuolat, Hydroksipropyylmetyyliselluloosa), Stabilointiaine (silloitettu Natriumkarboksimetyyliselluloosa), Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää:
Japanintataruute 390 mg
Latva-artisokanlehtiuute 222 mg
Maustekurkumanjuuriuute 150 mg
Koliini 85 mg
Viiniköynnöksenlehtiuute 50 mg
Mustapippurinsiemenuute 25 mg

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5021807587131