Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Kalkki+D3+K2+MG ravintolisä 90 tabl.

12,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luuston lujuudelle kaikenikäisenä.

Kalkki + D3 + K2 + Mg -valmisteessa on tarkkaan harkittu yhdistelmä luuston kuntoa tukevia kivennäisaineita ja vitamiineja. Kalsium, D- ja K-vitamiinit sekä magnesium edistävät kaikki osaltaan luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä.

Riittävä kalsiumin saanti on tärkeää luuston ja hampaiden hyvinvoinnille. Kalsiumia tarvitaan joka iässä, ja päivittäinen tarve aikuisella on noin 800 mg. Kalsiumin tarve vaihtelee ihmisen iän, sukupuolen sekä koon mukaan, ja naisilla raskaus, imetys sekä vaihdevuodet lisäävät kalsiumin tarvetta. Kasvuikäisillä nuorilla kalsiumvarastojen kerryttäminen on erityisen tärkeää, jotta luut pysyvät vahvoina vanhemmallakin iällä. Ruoasta kalsiumia saa parhaiten maitotuotteista, mutta myös esimerkiksi pähkinöistä, kaalista ja soijapavuista. Erityisesti silloin, jos maitotuotteiden käyttö on vähäistä, kalkkivalmiste on järkevä lisä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

Päiväannos sisältää:
Kalsium 400–800 mg (50–100 %*)
D3-vitamiini 25–50 mcg (500–1000 %*)
K2-vitamiini 25–50 mcg (33–66 %*)
Magnesium 100–200 mg (27–54 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Koko

90KPL

Ainesosat

Kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, kolekalsiferolivalmiste, menakinoni-7-valmiste ja paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola).

Kalciumkarbonat, fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), magnesiumoxid, kolekalciferolpreparat, menakinon-7 preparat och klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1-2 tablettia päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1–2 tabletter per dag.
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029911041