Sisältöön
Sisley

Sisley So Intense Eyeliner rajaustussi 1 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
69,50 €52,13 €
69 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

So intense Eyeliner on rajaustussi, jonka intensiivinen musta rajaus luo hetkessä kauniin lookin. Vitamiinipitoista peptidiä, villiruusu-uutetta ja argiinia sisältävänä se vahvistaa, tuuheuttaa ja pidentää ripsiä päivä päivältä. So intense Eyeliner ei kuivata silmäluomia ja säilyttää ne mukavan tuntuisina koko päivän ajan (ruiskaunokkiuute, sauniouute, B5-provitamiini ja kasvipohjainen glyseriini). Ohuen ja ihanteellisen joustavan kärjen ansiosta meikkaaminen on helppoa ja muunneltavaa, aloittelijalta onnistuu tyylien luominen minimaalisesta graafiseen tyyliin. Pitkäkestoinen väri ei hankaudu pois eikä varise. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuotetiedot
Väri

Deep Black

Koko

/ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311853219

Arviot (4)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TiinaVahvistettu osto

    Hintansa arvoinen

    Laadukas silmänrajaustussi, jolla on helppo rajata silmät. Väri pysyy ja tuote hyvin riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KippisVahvistettu osto

    Pysyy koko päivän ja illan

    Monen eyelinerin kanssa on ollut haasteita saada pysymään, mutta tämä on ehdottomasti hintansa arvoinen, vaikka tyyris olikin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ELINA 65Vahvistettu osto

    Jos tämä rajauskynä ei pidä, niin ei sitten mikään

    Olen käyttänyt tuotetta jo vuosia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    DanceBird1Vahvistettu osto

    Päikkäreiden kestävä

    Olen tykästynyt käyttämään tussirajauskynää, mutta hyvää sellaista on ollut vaikea löytää. Kaikki ovat kuivuneet muutamn käyttökerran jälkeen.. tämä ei, saattaa tarvita hetken seisomisen jälkeen pienen ravistuksen, mutta taas toimii kuin unelma. Vedenkestävä tämä kynä ei ole, mutta silti kestää hikoilua ja pientä silmän vuotamista ja päiväunien aikana ei myöskään ole levinnyt eli hankaus kestävä myös hyvin. Suosittelen mielelläni, koska kallis hinta siitä miten hyvin toimii ja kestää ei minua haittaa :)