Sisältöön
BetterYou

Magnesium Oil Joint ihosuihke 100 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
19,80 €
198,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SUURSUOSIKKI! Nivel magnesium ihosuihke on tehokas nivelille - lihaksille - jänteille. Testiryhmä testasi - 100% käyttäjistä suosittelisi ystävilleen.

Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. Tehoaa nopeasti!

Pullo on 100 ml ja siitä saa 800 suihkaisua. 10 suihkausta sisältää 50mg magnesiumia.

Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa harvoille aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

Sopii myös huippu-urheilijoille:
LGC (entinen HFL Sports Science) on tutkinut magnesiumtuotteidemme koostumuksen ja kilpaurheilijat voivat käyttää niitä huoletta, koska ne eivät sisällä mitään WADA:n kiellettyjen aineiden listalla olevia ainesosia. Tuotteet ovat Informed Sport listalla.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Luonnon magnesium, farmaseuttista laatua. Farmaseuttinen vesi, glukosamiini, mentoli, talvikkiöljy.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

Aluksi voit käyttää isommalla annoksella 10-20 suihkaisua 3 kertaa päivässä ja jatkossa voit pienentää määrää 5-10 suihkaisua 2 kertaa päivässä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle, mielellään puhtaalle iholle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön.

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Tuotekoodi

5060148520315

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Eeva 75Vahvistettu osto

    Auttaa lonkkakivussa.

    Olen käyttänyt tuotetta useamman pullon ja varmaan jo vuoden.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    tikruu