Sisältöön

Dr. Hauschka Silmänympärysvoide 12,5 ml

36,90 €
3 075,00 €/LTR

Myymäläsaatavuus

Saatavilla59myymälästä

Tuotekuvaus

Dr. Hauschka Silmänympärysvoide on kevyt kosteusvoide silmänympärysiholle, ehkäisemään juonteiden syntymistä. Kostetuttava ja tasoittava voide soveltuu päivittäiseksi hoitotuotteeksi kaikille ihon kunnoille. Silmänympärysiho on erityisen herkkä ja altis kuivuuden aiheuttamille juonteille. Se on paljon ohuempaa kuin muut ihoalueet, koska siinä ei ole ihonalaista rasvakerrosta. Hoitavat ja kallisarvoiset avokadon, macadamiapähkinän ja tyrnin kasviöljyt suojaavat, rentouttavat ja tasoittavat silmänympärysihoa.

Levitä voidetta aamuisin puhdistuksen jälkeen. Levitä etusormilla noin riisinjyvän kokoinen määrä voidetta pehmeästi silmänympärysiholle sisäreunasta ulospäin. Suosittelemme tämän kevyen ja nopeasti imeytyvän voiteen käyttämistä ennen silmämeikkiä.

Ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä. Dermatologisesti testattu, ei eläinkokeita. Dr. Hauschka tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa, sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa.

Materiaali

RUUSUVESI, ANANAS, ROHTOSALKORUUSU, KEHÄKUKKA, AVOKADOÖLJY, MACADAMIAP

Tuotekoodi

4020829006416