Sisältöön
Med-Eq

Skingain Original kollageenivalmiste 30 ps.

29,50 €45,40 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SKINGAIN original, tutkittua tehoa ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Monipuolinen aito ja alkuperäinen kollageenivalmiste SKINGAIN on ollut Helena Ahti-Hallbergin luottotuote jo vuosia! SKINGAIN original oli myös vuoden hoitotuote Suomessa 2014.

Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia sekä hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista. Sekoita jauhe mielijuomaasi ja totea tulokset jopa kuukaudessa.

SKINGAIN tuoteperheestä löydät oman sisäisesti nautittavan kollageeni suosikkisi, onko se SKINGAIN plus, original vai tablets. Nämä kaikki sisältävät sekä iho- että nivelkollageenia.
SKINGAIN seerumilla tehostat vaikutusta ulkoisesti.

Vuorokausiannos 1-2 annospussia sisältää:
Tyypin 1 kollageeni 4783 mg / 9566 mg
Tyypin 2 kollageeni 287 mg / 574 mg
C-vitamiini 50 mg / 100 mg
Hyaluronihappo 13 mg / 26 mg

Tuotetiedot
Ainesosat

Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (naudan nahasta), hydralysoitu tyypin 2 kollageeni (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi) ja hyaluronihappo.

Ingredienser: Hydrolyserat kollagen I (från kohud), hydrolyserat kollagen II (från fisk), surhetsreglerande medel (citronsyra), aromer (lime och sitron), L-askorbinsyra (C-vitamin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), hyaluronsyre.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Annostus: 1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua (n. 200 ml).
Päivittäistä suositusannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää päivittäisen monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

1-2 portioner per dag. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskot bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytä kuivassa ja huoneenlämpötilassa ja poissa lasten ulottuvilta.

Förvaras på en torr plats vid rumstemperatur utom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

7042290100186

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita