Sisältöön
Iittala

Iittala Kastehelmi kynttilälyhty kirkas

22,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Muotoilija Oiva Toikan Kastehelmi-sarjassa on innovatiivinen pisarakoristeluun perustuva pintarakenne. Kauniisti valoa heijastavat lasihelmirivit muistuttavat aamuauringossa kimaltavia kastepisaroita. Rakastettuun Iittalan Kastehelmi-sarjaan kuuluu erikokoisia käytännöllisiä, toimivia ja koristeellisia lasiastioita.

Kastehelmi-kynttilälyhdyn pehmeä valo luo huoneeseen lämmintä tunnelmaa. Kaunis yksin tai eriväristen kynttilälyhtyjen ryhmässä.

Tuotetiedot
Väri

kirkas

Koko

64

Kokotiedot

8 (Leveys) x 7 (Korkeus) x 8 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

Valmistettu Iittalan lasitehtaalla
Materiaali: Lasi
Vain käsinpesu

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

lasi

Käyttöohjeet

Kynttilän turvallinen käyttö, yleisohje:
Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla esim. keramiikka, kivi, lasi ja metalli ovat hyviä vaihtoehtoja. Mikäli käytät puista kynttiläjalkaa tarkista, että kynttiläpesässä on metallinen kuori. Älä sijoita kynttilää muovikalusteen, puisen leikkuulaudan tai kankaisen pöytäliinan päälle äläkä lähelle verhoja. Mikäli kynttilöitä on useita, jätä väliin riittävästi tilaa, jotta kynttilät eivät kuumenna toisiaan, tarkista suositus kynttiläpakkauksesta. Huolehdi, että käytettävä kynttilälyhty on riittävän tilava ja tarkista lyhdyn valmistajan suositukset käytettävälle kynttilälle. Älä polta ulkokäyttöön tarkoitettua kynttilää (esim. hautakynttilä) sisätiloissa. Sammuta kynttilä aina tukahduttamalla. Lue aina kynttiläpakkauksen tuotekohtaiset varoitukset ja ole huolellinen kynttilää käsitellessäsi äläkä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa.

Mallinumero

KASTEHELMI

Tuotekoodi

6411920059766