Sisältöön
Gucci

GUCCI Guilty Pour Homme EdT tuoksu 50 ml

92,00 €
1 840,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Guilty Pour Femme ja Pour Homme -tuoksut uudelleen lanseerataan nyt upealla kampanjalla, jonka pääosissa ovat A$AP Rocky, Julia Garner ja Elliot Page. Oodi itsensä hyväksymiselle, ystävyydelle ja rakkaudelle.

Kaikissa muodoissaan Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette for Men on aromaattinen Fougère-tuoksu, joka on saanut inspiraationsa aistillisuuden ja autenttisen elämisen yhdistämisestä.

Hedonistinen ja dekadentti miesten hajuvesi avautuu pikantilla rosepippurilla ja sekoittuu virkistävään italialaiseen sitruunaan. Tämän hajuveden ytimessä Gucci Guiltyn ihanteet osuvat yhteen epätavanomaisten tuoksujen kanssa, sillä appelsiininkukka on tuoksu, jota on perinteisesti käytetty romantiikan ja viattomuuden symbolina naisellisissa tuoksuissa. Valkoinen kukka, jossa on hunajan sävyjä, täydentää tätä Guccin tuoksua nerolin ja ranskalaisen laventelin sävyillä – juuri se kukka, jota alkuperäinen playboy Casanova käytti rakkauskirjeidensä tuoksuna. Tämän modernin aistillisuuden, mysteerin ja juonittelun ilmaisua täydentävät patsulin houkuttelevat aromit, joissa on nahkaisia vivahteita, vihreää puumaisuutta ja suitsukkeita muistuttavia tuoksuja. Kuiva untuva viimeistelee setripuun maskuliinisen vivahteen.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0737052339207