Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan SininenUni Valeriaana-teaniini ravintolisä 40 tabl.

18,90 €
900,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rauhoittaa, rentouttaa ja antaa levollisen unen.

SininenUni valeriaana-teaniini on unihäiriöistä, stressistä ja jännitystiloista kärsiville henkilöille tarkoitettu ravintolisä, joka tukee rentoutumista ja auttaa pääsemään uneen luontaisin keinoin, sillä sen vaikuttavina aineina toimivat valeriaana ja L-teaniini.

Valeriaana on yrtti, jonka juuresta tehdyllä uutteella on henkistä hyvinvointia tukeva vaikutus jännitys- ja stressitilanteissa. Se auttaa myös nukahtamaan sekä ylläpitämään normaalia unta.
Teaniini myös rauhoittaa ja rentouttaa, mutta ei silti väsytä. Se auttaa myös keskittymään ja olemaan valppaana. Teaniini on aminohappo, jota saa luontaisesti vihreästä ja mustasta teestä.
Valeriaanalla ja teaniinilla on toistensa vaikutuksia tukevia ominaisuuksia. Yhdessä ne voivat rentouttaa sekä mieltä että kehoa ja näin edistää unen tuloa.

Valeriaana ja teaniini soveltuvat hyvin säännöllisesti käytettäväksi ja niiden teho paranee käytön myötä.
1–2 tablettia sisältää: Valeriaanajuuriuute 200–400 mg ja L-teaniini 50–100 mg.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Valeriaanajuuriuute, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), L-teaniini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)

Valerianarotextrakt, fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), L-teanin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

1–2 tablettia illalla, noin 1 h ennen nukkumaan menoa.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1–2 tabletter på kvällen, ca 1 timme före sänggåendet.
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029910136