Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Wella

Wella Professionals SP Hydrate shampoo 250 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin7kappaletta
23,90 €
95,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SP Classic Hydrate -shampoo tekee hiuksistasi terveen näköiset ja kosteutetut. Sopii erityisesti normaaleille ja kuiville hiuksille. Kosteuttaa pitkäkestoisesti latistamatta hiuksia ja koostumuksen sisältämä Moisture Complex hoitaa ja suojaa hiuksia kuivumiselta. Kosteuttava shampoo sisältää glyseriiniä, D-pantenolia, glukoosia ja fruktoosia. Se auttaa säätelemään kosteutta, suojaamaan hiuksia kuivumiselta ja säilyttämään kosteuden. Tuloksena on sileämmät ja helpommin käsiteltävät hiukset ja kiharat.

Tuotetiedot
Koko

250ML

Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Glycerin, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Hexylene Glycol, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Glucose, Fructose, Urea, Sucrose, Dextrin, CI 19140, Hexyl Nicotinate, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Alanine, CI 17200

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Kevyt ja hellävarainen puhdistus, joka on kehitetty antamaan pitkäkestoista kosteutusta.
Puhdistaa ja kosteuttaa hiuksia.

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

8005610568096

Arviot (7)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LuxuryVahvistettu osto

    Laadukas shampoo

    Olen käyttänyt pitkään, myös lasten hiuksiin. Tuloksena kiiltävät, pehmeät hiukset. Kallis, mutta hyödynnän tarjouksia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PipsanpolkkaVahvistettu osto

    Wellan Warma Woittaja

    Yksi on josta en luovu ja se on Wellan SP Hydrate shampoo. Hiukseni ovat kuivuuteen taipuvaiset ja tämä shampoo pitää kuivuuden loitolla rasvoittamatta hiuksia. Olen käyttänyt Wellan tuotteita 20 vuotta ja tämä shampoo on viime vuodet ollut pelastajani.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nannele

    Korkea hinta, mutta laadukas ja riittoisa

    Vuosien ajan olen käyttänyt SP-tuotteita. Hydrate -sarjaan siirryin, kun en enää värjää hiuksiani. Shampoo on riittoisaa, vaikka ostaessa kallis, mutta käytän tarjoukset hyväkseni, jos mahdollista. Hoitoaine on myös suosikkini.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KiiltäväNassuVahvistettu osto

    Paras kosteuttava shampoo

    Kosteuttava, mutta ei latista pätkääkään. Myös todella pesevä, geelimäinen koostumus. Erittäin riittoisa ja mukavan miedon tuoksuinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Myran

    Laatushampoo

    Kampaajani suosittelema. Sopii erinomaisesti kuiville, lasimaisille hiuksilleni. Riittoisa ja ajanmyötä tulee varmasti edullisemmaksi käyttää kuin ns.halvat shampoot koska pullosta ei lorahda desilitraa vaan juuri sen verran kuin haluan.