Sisältöön
Chloé

Chloé EdP Spray tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin26kappaletta
79,00 €
2 633,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Chloé on luonnostaan naisellinen talo, joka on sitoutunut edistämään naisten asemaa ja osallistavuutta. Chloé Eau de Parfum on kukkainen hajuvesi, joka ilmentää täydellisesti Chloé-tyttöä: vapaamielinen, elegantti ja tyylikäs. Huippunaisellinen ja elää elämää omien sääntöjensä mukaan. Chloén visio vaivattomasta tyylikkyydestä syntyi ensimmäisen kerran Pariisissa lähes 60 vuotta sitten ja se elää edelleen yrityksen valmisvaatemallistoissa, asusteissa ja tuoksuissa.

Tämä erottuva, ajaton Eau de Parfum naisille vangitsee Chloé-tytön itsevarman yksilöllisyyden. Suihkuta ranteisiin ja kaulalle ja anna tuoksun viedä sinut hunajaiselle piknikille intiimiin ranskalaiseen ruusutarhaan - raikas, ilmava ja huumaava. Suihkuta ihollesi ja vaatteillesi aamulla, ja hajuvesi viipyy ympärilläsi koko tulevan päivän ja huokuu aistillista raikkautta muistuttaen aina tuosta kauniista kohtaamisesta.

Monimutkainen mutta intuitiivinen Eau de Parfum alkaa Damascena-ruusulla ja jatkuu pionien, freesian ja jasmiinin keväisellä puutarhalla. Lämpimästä meripihkasta, tyylikkäästä setripuusta ja tammisammalesta koostuvat pohjatuoksut tuovat kukkaisia sydäntuoksuja täydentävää maanläheistä, kasvitieteellistä rikkautta. Maanläheisten sävyjen voimakasta viehätystä tasapainottaa kauniisti hedelmäinen ja flirttaileva litsi-kärkisävy. Damascena-ruusun eleganssi yhdistettynä meripihkaan antaa tyylikkään ja koukuttavan tuoksun.

Tuoksumme tulevat nyt uudistetuissa formaateissa. Chloé pyrkii vähentämään maapallon kuormitusta, ja se on vähentänyt 50 prosenttia paperin ja kartongin määrää Eau de Parfum -pakkauksissaan verrattuna aiempiin Signature-tuotteisiin. Pullo heijastaa sisällään olevaa hajuvettä ja se on ajaton ja vintage-tunnelmainen. Auringonsäde-viistotussa lasimallissa on hopeinen metallikorkki ja käsin sidottu, terälehdenvärinen nauha. Kaunis ja naisellinen esine, joka näyttää tyylikkäältä esiteltynä minkä tahansa sisustuksen kanssa.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0688575201901

Arviot (26)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TarjaVahvistettu osto

    Ihana, samettinen tuoksu!

    Ostin tämän tuoksun noin kuukausi sitten. Tuoksu on yksi suosikeistani! Tuoksu on lämmin ja naisellinen olematta liian makea tai voimakas.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KaisaVahvistettu osto

    Huumaava tuoksu

    Äärimmäisen tyytyväinen. Kolmas pullo menossa. Raikas, puuterimaisen huumava tuoksu. Hienostunut ensivaikutelma.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    CCR1999Vahvistettu osto

    Tuoksuu hyvälle

    Just avattiin paketti, ei vielä pidempää käyttökokemusta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MummiVahvistettu osto

    Pehmeä,naisellinen,ei kuitenkaan makea tuoksu

    Ostin sen lahjaksi lahjan saajan toivomuksen mukaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SopinVahvistettu osto

    Tuote on todella hyvää!

    Ostin reilu kuukausi sitten ja olen tosi tyytyväinen tuotteesta.