Sisältöön
bertil's health

bertil´s health KarpaLact 60 kaps.

26,15 €20,92 €
608,14 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Korkealaatuinen yhdistelmävalmiste naiselliseen hyvinvointiin. Kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossa pitkäkestoisesti. Se säilyttää aktiivisuutensa ruuansulatuksen jälkeen ja esiintyy virtsassa vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta. Vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia bakteerikantoja.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa 1-2 kaps.:Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa 500 - 1000 mg- proantosyanidiineja 36 - 72 mgMaitohappobakteereita* 0,5 - 1 mrd. cfu* Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum.

Vuorokausiannos 2 kapselia
Karpalouutetta (Cran-Max 34:1), josta 1000mg
-Proantosyanidiineja 72mg
Maitohappobakteereja 1,0mrd.cfu
* Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum

Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.

Tuotetiedot
Koko

43G

Ainesosat

Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Materiaali

KARPALOUUTE, KAPSELIN KUORI (LIIVATE), MIKROKAPSELOITU MAITOHAPPOBAKTE

Käyttöohjeet

Annostus: 1 kapseli aamuin ja illoin. Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Jauhetta ei saa kuumentaa. Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotekoodi

6416227010403