Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan MagnesiumSitraatti 120 tabl.

9,50 €12,90 €
51,35 €/kg
Alin hinta 30 pv. 12,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kehon energia-aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan.

Sitraattimagnesium imeytyy nopeasti, sillä mahan sisällön happamuus ei vaikuta sen imeytymiseen. Se on sopiva valinta, kun haluat täydentää magnesiumvarastojasi nopeasti. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Magnesium vaikuttaa elektrolyyttien tasapainoon ja edistää normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium on tärkeä lihasten, mm. sydänlihaksen, ja hermojen normaalille toiminnalle. Se osallistuu myös luuston ja hampaiden kunnon ylläpitoon, solujen jakautumiseen ja proteiinien tuotantoon. Magnesium osallistuu ainakin 300 aineenvaihduntatapahtumaan elimistössä, joten se on erittäin tärkeä mineraali kehon toiminnalle.

Mitä enemmän liikut ja nautit nesteitä, sitä enemmän tarvitset magnesiumia, sillä sitä poistuu kehosta virtsan ja hien mukana. Magnesiumin yleinen saantisuositus on 310-420 milligrammaa (mg) päivässä. Suomalaiset saavat magnesiumia eniten viljavalmisteista, kasviksista (peruna, hedelmät, marjat), juomista (kahvi ja mineraalivesi) ja maitovalmisteista. Mikäli päivittäinen ravinto ei sisällä tarvetta vastaavaa määrää magnesiumia, kannattaa saantia täydentää magnesiumravintolisällä. Terveelle ihmiselle ei kerry liikaa magnesiumia ravinnosta tai suun kautta nautituista magnesiumravintolisistä.

Päiväannos sisältää magnesiumia 188–375 mg. (50–100 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Koko

120KPL

Ainesosat

Magnesiumsitraatti, täyteaineet ( mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi ja paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola).

Magnesiumcitrat, fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), magnesiumoxid och klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

1–2 tabl. päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1–2 tab. per dag. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029910051

Arviot (13)

arvosana4,5/5

 • arvosana4/5

  Minna MMVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Minna MM
  Vahvistettu osto

  Magnesiumia sitraatti

  Hyvä tuote ja oli tarjouksessa

 • arvosana5/5

  Tina21Vahvistettu osto

  arvosana5/5

  Tina21
  Vahvistettu osto

  Nopea vaikutteinen.

  Nukun hyvin ja levollisesti, kun käytän säännöllisesti magnesiumia iltaisin ennen nukkumaan menoa. Magnesiumin pakkauskoko on riittoisa. Käytän myös Cocovin MSM-jauhetta. Näiden kahden tuotteen ansiosta polven lievä nivelrikko ei oireile. Liikun runsaasti päivittäin.

 • arvosana5/5

  svetlanaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  svetlana
  Vahvistettu osto

  ihan yes!

  On kyllä hyvä tuote,ennen nukkumista ottamaan

 • arvosana5/5

  Tupu08

  arvosana5/5

  Tupu08

  Hyvät ominaisuudet

  Ostin n kuukausi sitten

 • arvosana2/5

  HeidileidiVahvistettu osto

  arvosana2/5

  Heidileidi
  Vahvistettu osto

  Pettymys

  Siirryin toisesta kotimaisesta tuotteesta tähän. Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin, että jalkojen levottomuus oli lisääntynyt. Tabletit ovat myös todella isoja ja vaikeasti nieltäviä (jakouurre kyllä löytyy). Plussaa kotimaisuudesta. En osta enää.

Ladataan