Sisältöön
GOSH

GOSH Eye Liner Pen silmänrajausväri 2,5g

12,90 €
väri:001 BLACK
koko:2,5g
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

GOSH Eye Liner Pen on nestemäinen silmänrajausväri, joka rajaa silmät tarkasti. Kosteutta hylkivä koostumus kuivuu nopeasti ja antaa todella intensiivisen sävyn. Pehmeällä kärjellä saa tehtyä joko ohuen tai paksun rajauksen, riippuen missä kulmassa sivellintä käyttää. Tuote on hajusteeton ja vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua\Water, CI 77499 (lron Oxides), Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Laureth Sulfate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Hajusteeton, vegaaninen

Alkuperämaa

Tanska

Tuotekoodi

0000057028644

Arviot (3)

arvosana2,3/5

 • arvosana1/5

  SuskVahvistettu osto

  arvosana1/5

  Susk
  Vahvistettu osto

  Hirveä tuote

  Pigmentti puuttuu täysin! Väri on harmaata ja lineria joutuu laittamaan usean kerroksen ennen kuin tulos edes etäisesti muistuttaa mustaa. Huono riittoisuus, täytyy jokaisen vedon jälkeen laittaa siveltimeen lisää väriä. En suosittelisi edes vihamiehelleni.

 • arvosana1/5

  NannannaaVahvistettu osto

  arvosana1/5

  Nannannaa
  Vahvistettu osto

  Missä pigmentti$228!

  Ostin tuotteen ihan vastikään ja hermo menee. Rajaukset pitää vetää moneen kertaan, koska neste on väriltään grafiitinharmaata tuhrua. Plussaa siitä että helppo levittää, mutta eihän tällä kyllä mitään tee.

 • arvosana5/5

  Mandyz

  arvosana5/5

  Mandyz

  Kimaltava rajaus

  Erittäin hyvä rajausväri, joka sisältää hieman kimalletta. Soveltuu kuitenkin myös arkikäyttöön. Pysyy hyvin ja silti peseytyy pois tavanomaisilla pesuaineilla.

Ladataan