Sisältöön
GOSH

GOSH Eye Liner Pen silmänrajausväri 2,5g

tuotteen arvosana 2.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
12,90 €9,68 €
väri:001 420
koko:2,5g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

GOSH Eye Liner Pen on nestemäinen silmänrajausväri, joka rajaa silmät tarkasti. Kosteutta hylkivä koostumus kuivuu nopeasti ja antaa todella intensiivisen sävyn. Pehmeällä kärjellä saa tehtyä joko ohuen tai paksun rajauksen, riippuen missä kulmassa sivellintä käyttää. Tuote on hajusteeton ja vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua\Water, CI 77499 (lron Oxides), Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Laureth Sulfate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Hajusteeton, vegaaninen

Alkuperämaa

Tanska

Tuotekoodi

0000057028644

Arviot (3)

tuotteen arvosana 2.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    SuskVahvistettu osto

    Hirveä tuote

    Pigmentti puuttuu täysin! Väri on harmaata ja lineria joutuu laittamaan usean kerroksen ennen kuin tulos edes etäisesti muistuttaa mustaa. Huono riittoisuus, täytyy jokaisen vedon jälkeen laittaa siveltimeen lisää väriä. En suosittelisi edes vihamiehelleni.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    NannannaaVahvistettu osto

    Missä pigmentti$228!

    Ostin tuotteen ihan vastikään ja hermo menee. Rajaukset pitää vetää moneen kertaan, koska neste on väriltään grafiitinharmaata tuhrua. Plussaa siitä että helppo levittää, mutta eihän tällä kyllä mitään tee.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mandyz

    Kimaltava rajaus

    Erittäin hyvä rajausväri, joka sisältää hieman kimalletta. Soveltuu kuitenkin myös arkikäyttöön. Pysyy hyvin ja silti peseytyy pois tavanomaisilla pesuaineilla.