Sisältöön
LH-Beauty

Bio Rich Syväpuhdistava shampoo 300 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
2,90 €
9,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bio Rich syväpuhdistava shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Puhdistaa hiukset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hedelmähapot kosteuttavat ja hoitavat hiuksia. Poistaa tehokkaasti lakka- ja muut muotoilutuotejäämät hiuksista.

Tuotetiedot
Väri

S

Koko

300ML

Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Pyrus Malus Fruit Extract, Rosemary Extract, Cocamide DEA, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Parfum, Citric Acid, Malic Acid, Sodium Benzoate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Levitä shampoo märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Tuotekoodi

6417037101268

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anita59Vahvistettu osto

    Edullista laatua

    Ihan hämmästyin, kun joku kampanja oli ja löysin tätä sarjaa myymälästä. Epäilin, ettei voi kovin paljon odottaa, kun tottunut laatua saa rahalla. Mutta mitä. Ihan yhtä hyvä tulos kuin kallimmilla. Olen kyllä hämmästynyt.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MillaVahvistettu osto

    Hyväntuoksuinen ja edullinen

    Positiivinen yllätys. Hiuksista tuli puhtaat, shampoo tuoksui tosi hyvälle (mieto tuoksu) ja oli kaiken lisäksi edullinen. Plussaa kotimaisuudesta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EllaXVahvistettu osto

    Puhdistaa hiukset hyvin

    Puhdistaa hiukset hyvin muotoilutuotteista. Riittoisa tuote, hyvä hinta- ja laatusuhde. Plussaa sitä, että tuotetta ei testattu eläinkokeilla ja että se myös kerrotaan pakkauksessa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RaitablondiVahvistettu osto

    Miellyttävä yllätys

    Ostin alesta kun kampaaja suositteli syväpuhdistavaa shampoota värin kirkastukseen. Tosi hyvä hinta-laatusuhde: hiukset kiiltävät ja pehmeät eikä kuivattanut yhtään ja hinta murto-osa kampaamotuotteista. Jää käyttöön.