Sisältöön
Pharma Nord

Pharma Nord Bio-Magnesium ravintolisä 150 tabl.

18,25 €
119,28 €/kg

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Vatsaystävällinen magnesium, joka edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ravintolisä Bio-Magnesium sisältää 3 eri magnesiumin lähdettä; magnesiumkarbonaattia, magnesiumhydoksidia ja magnesiumasetaattia. Kolmen eri magnesiumsuolan yhdistelmä tehostaa magnesiumin imeytymistä elimistöön. Magnesium on elimistön todellinen monivaikuttaja. Sitä tarvitaan mm. yli 300 entsyymin toimintaan. Se on hyvin tärkeä myös hermoston ja lihaksiston toiminnalle ja auttaa ylläpitämään ja tukemaan sydämen normaalia toimintaa säätämällä elektrolyyttitasapainoa.

Suositeltava vuorokausiannos 1 – 2 tablettia sisältää 200 – 400 mg magnesiumia.

Koko

153

Ainesosat

Magnesiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi, magnesiumasetaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kiinteyttämisaine (piidioksidi).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1-2 tablettia päivässä. Iltaisin suositellaan otettavaksi 1 tabletti ennen nukkumaan menoa, joko vesilasilliseen liuotettuna tai runsaan veden kera. Sopii vegaaneille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotekoodi

5709976231504