Sisältöön
Midsona

Munken’s mehiläisvoide puikko 4,7 g

4,45 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Munkin mehiläisvoidepuikko on vanhan luostarireseptin mukaan luonnon raaka-aineista valmistettu huulivoide. Se sopii kaikille kuivista ja halkeilevista huulista tai huulten haavaumista kärsiville. Voiteella on rohtumia ennalta ehkäisevä ja hoitava vaikutus päivittäisessä käytössä.

Suositellaan kaikkiin huulia rasittaviin olosuhteisiin; kuivasta talvi-ilmasta aina etelän auringon lämpöön. Sopii myös finnien hoitoon. Sivellään huulille vähintään kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan. Voide sopii rohtuneiden huulien akuutteihin tarpeisiin, mutta myös päivittäiseen käyttöön.

Tuotetiedot
Ainesosat

Paraffinum liquidum, Cera Alba (mehiläisvaha), Olea europaea Fruit Oil (oliiviöljy), Paraffin, Eugenia caryophyllus Leaf Oil (mausteneilikan eteerinen öljy), Riboflavin, Eugenol.

Paraffinum liquidum, Cera Alba (bivax), Olea europaea Fruit Oil (olivolja), Paraffin, Eugenia caryophyllus Leaf Oil (kryddnejlika eterisk olja), Riboflavin, Eugenol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Sivellään huulille vähintään kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan. Voide sopii rohtuneen ihon ja huulien akuutteihin tarpeisiin, mutta myös päivittäiseen käyttöön.

Rekommenderas alltid när huden och läpparna utsätts för stränga förhållanden; från torr vinterluft till värmen under söderns sol. Lämplig även för vård av trasiga nagelband och andra hudskador. I stiftform är salvan lätt att ta med sig. Innehåller inte vatten, färgämnen eller parabener.

Säilytys

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Förvara produkten i rumstemperatur, skyddad från fukt och ljus.

Tuotekoodi

0000073514701