Sisältöön

parodontax Ultra Clean päivittäin käytettävä hammastahna vuotaville ikenille 75 ml

5,20 €
69,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Saatavilla48 myymälässä

Tuotekuvaus

parodontax Ultra Clean on päivittäin käytettävä fluorihammastahna, joka auttaa pysäyttämään ja ehkäisemään ienten verenvuotoa kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä. Terveet ikenet eivät vuoda verta. Verenvuoto hampaiden harjauksen tai lankauksen yhteydessä voi olla merkki iensairaudesta. Hoitamattomana tilanne voi huonontaa suunterveyttä.Ienten verenvuoto voi johtua plakin kertymisestä ienrajaan.

Plakin poistamatta jättäminen voi aiheuttaa pahanhajuista hengitystä sekä ienten punoitusta ja turvotusta ja johtaa pidemmällä aikavälillä ienten vetäytymiseen, hampaiden irtoamiseen ja lopulta hammaskatoon. parodontax on 4 kertaa tehokkaampi poistamaan plakkia (joka on ienten verenvuodon pääasiallinen syy) kuin tavallinen hammastahna.*

Lisäksi parodontax Ultra Clean -hammastahna saa suun tuntumaan erittäin puhtaalta ja se auttaa palauttamaan hampaiden luonnollista valkoisuutta poistamalla hellävaraisesti hampaiden pinnan värjäytymiä. CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.

* ammattilaisen suorittaman hampaiden puhdistuksen jälkeen ja kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä.

Ainesosat

Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl, Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Limonene, Ci 77491. Sisältää Natriumfluoridia 0,3152 % (1 450 Ppm F-).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

NOUDATA AINA KÄYTTÖOHJEITA. Harjaa hampaat kahdesti, korkeintaan kolmesti päivässä. Vältä tuotteen nielemistä ja sylje pois. Käänny hammaslääkärin puoleen, jos oireet jatkuvat tai pahenevat tai jos lapsen ikenet vuotavat verta.

Säilytys

Ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita.

Tuotekoodi

5054563099617