Sisältöön
Möller

Möller Omega-3 Pikkukalat säästöpakkaus vadelmainen pehmeä pureskeltava 72kpl

20,60 €16,48 €
0,29 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Möller Pikkukalat Vadelmainen sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja lasten luuston kehitykselle ja kasvulle välttämätöntä D-vitamiinia. Pikkukalat ovat pehmeitä ja pureskeltavia, ja niissä on hyvä marjaisa maku. Ei lisättyä sokeria, makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), tiivistetty KALAÖLJY, vesi, liivate (naudasta), happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), hapettumisenestoaine (omenahappo), luontainen aromi, väriaine (karmiini), kolekalsiferoli (D3-vit.).

Sötningsmedel (xylitol, sorbitol), koncentrerad FISKOLJA, vatten, gelatin (av nöt), surhetsreglerandemedel (trinatriumcitrat), antioxidationsmedel (äppelsyra), naturlig arom, färgämne (karmin), kolekalciferol (D3-vit.).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
D-vitamiini10 μg
Alkuperämaa

Norja

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Pureskele Pikkukala ennen nielemistä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Rekommenderad dygnsdos för barn från 3 år och vuxna: 2 st. Tugga geléfisken innan du sväljer den. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn. Innehåller sötningsmedel. För stor konsumtion kan ha laxerande effekt.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvaras oåtkomligt för små barn.

Tuotekoodi

7070866029432