Sisältöön
Garnier

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Rose Water puhdistusvesi 400ml

8,50 €
21,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ruusuvettä sisältävä Micellar -puhdistusvesi elottoman oloiselle ja väsyneelle iholle. Kokeile Garnier Micellar Cleansing Rose Water -puhdistusvettä, jos haluat tehokkaan, nopean ja helppokäyttöisen tuotteen, joka poistaa meikin ja antaa iholle heleyttä. Puhdistaa ihon vanun avulla, poistaa meikin ja saa elottoman oloisen ja väsyneen ihon näyttämään heleältä. MITEN TUOTE TOIMII? Koostumus sisältää: • Misellejä, näkymättömiä puhdistavia ainesosia jotka keräävät meikkiä ja likaa iholta kuin magneetti. • Ruusuvettä, joka tunnetaan ihoa heleyttävistä ominaisuuksistaan ja vastustamattomasta tuoksustaan. Koostumus on optimaalisesti siedetty ja sopii kaikille ihotyypeille. KÄYTTÖ: Kostuta vanu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot, silmät ja huulet ilman hankaamista. Ei tarvitse huuhdella.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ARGININE, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, MYRTRIMONIUM BROMIDE, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE FIL B241612/0

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Ruusuvettä sisältävä Micellar -puhdistusvesi elottoman oloiselle ja väsyneelle iholle. Kokeile Garnier Micellar Cleansing Rose Water -puhdistusvettä, jos haluat tehokkaan, nopean ja helppokäyttöisen tuotteen, joka poistaa meikin ja antaa iholle heleyttä. Puhdistaa ihon vanun avulla, poistaa meikin ja saa elottoman oloisen ja väsyneen ihon näyttämään heleältä. Koostumus sisältää misellejä ja ruusuvettä, joka tunnetaan ihoa heleyttävistä ominaisuuksistaan.Sopii kaikille ihotyypeille.

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Kostuta vanu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot, silmät ja huulet ilman hankaamista. Ei tarvitse huuhdella.

Applicera på ansikte, ögon och läppar med en bomullspad utan att gnugga. Behöver ej sköljas av.

Tuotekoodi

3600542326292