Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Revitalift ryppyjä silottava ja ihoa kiinteyttävä anti-age seerumi 30ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
15,90 €
530,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi seerumi. Pro-Retinol: Tehokas ainesosa ryppyjä vastaan. Koostumus sisältää Pro-Retinol-ainesosaa ja auttaa tekemään ihosta sileämmän. Fibrelastyl: Kiinteyttävä yhdiste. Fibrelastyl-ainesosaa sisältävä koostumus auttaa tekemään ihosta sileämmän ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Tuloksena kiinteämpi iho. Adenosiini: Tehokas aineosa ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä vastaan. 1h kuluttua: Ihon pinta näyttää tasaisemmalta. Silmäkulmien rypyt ovat silottuneempia.* 7 pvn kuluttua: Iho tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Ihon sävy näyttää tasaisemmalta.** 4 vkon kuluttua: Rypyt ovat silottuneempia otsalla, nenän ja suunpielten välisellä alueella ja silmäkulmissa. Iho näyttää nuorekkaammalta.** KÄYTTÖ: Käytä muutama tippa seerumia aamuin ja illoin ennen päivä- tai yövoidetta. Levitä hyvin puhdistetuille kasvoille kevyesti sormenpäiden avulla hieroen, ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. *Instrumentaali testi, 38 naista **Kuluttajatesti 94 naista *** Kliininen arviointi 56 naista

Tuotetiedot
Ainesosat

782928 7 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., DIPROPYLENE GLYCOL, |BIFIDA FERMENT LYSATE, GLYCERIN, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, |PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE|SULFONIC ACID HYDROLYZED SOY PROTEIN, ACETYL TRIFLUOROMETHYLPHENYL|VALYLGLYCINE ADENOSINE, FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT, SALICYLOYL|PHYTOSPHINGOSINE, SODIUM HYALURONATE, TRIETHANOLAMINE, RETINYL PALMITATE, |ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE|CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, PPG-3 MYRISTYL ETHER, SODIUM POLYACRYLATE, |XANTHAN GUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, |CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL LIMONENE LINALOOL, PHENOXYETHANOL|SALICYLIC ACID SODIUM BENZOATE TOCOPHEROL PARFUM / FRAGRANCE. FIL B226125/0

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Revitalift sarja saa tehokkaan seerumin. Edistyksellinen Pro-Retinol: Tehokas ainesosa ryppyjä vastaan. Koostumus sisältää Pro-Retinol-ainesosaa ja auttaa tekemään ihosta sileämmän. Fibrelastyl: Kiinteyttävä yhdiste. Fibrelastyl-ainesosaa sisältävä koostumus auttaa tekemään ihosta sileämmän ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Tuloksena kiinteämpi iho. Adenosiini: Tehokas aineosa ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä vastaan.

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Levitä hyvin puhdistetuille kasvoille kevyesti sormenpäiden avulla hieroen, ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein.

Applicera varje morgon med uppåtgående rörelser på väl rengjort ansikte och hals.

Tuotekoodi

3600523279319

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    maria22Vahvistettu osto

    Hinta-laatu-suhde kohdillaan

    Nyt jo toinen pakkaus meneillään ja tyytyväisyys kohdillaan riittoisa, tehokas, miellyttävä koostumus, hinta ja laatu balanssissa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tuula75Vahvistettu osto

    Tuote tekee sen mitä lupaa!

    Olen nyt käyttänyt n. viikon aamuin illoin Lorealin Revitalift päivä-ja yövoiteen kanssa ja ihoni on aivan silminnähden sileämpi ja myös hyvän värinen. Tosi hyvä ainakin minun iholleni ja mikä vielä on hyvää, tuote on hintaansa nähden aivan loistava ostos! Ostan ja käytän jatkossakin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mummeliini5Vahvistettu osto

    Erinomainen tuote kasvovoiteen alle

    Tämä seerumi tasoitti ihoani ja iho tuntui myös kivan pehmeältä. Erinomainen hinta/laatusuhde:)