Sisältöön
Vivania

Vivania Beauty Collagen Natural kollageenijauhe 140 g

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
18,30 €
130,71 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vivania® Beauty Collagen Natural -jauhe sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania® Beauty Collagen Natural-ravintolisä edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 1-2 ruokalusikallista (5-10 g) jauhetta päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön. Annostus: 1-2 ruokalusikallista päivässä sekoitettuna lasilliseen vettä tai mehua tai esim. rahkaan, jogurttiin tai smoothieen. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Peptan-KALAkollageeni

Peptan-FISKkollagen

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Annostus: -2 ruokalusikallista päivässä sekoitettuna lasilliseen vettä tai mehua tai esim. rahkaan, jogurttiin tai smoothieen. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 1-2 matskedar dagligen blandat i ett glas vatten eller saft eller t.ex. kvarg, yoghurt eller smoothie. Doseringen får ej överskridas.

Säilytys

Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa.

Förvaring: Förvaras på torr plats.

Tuotekoodi

6428300006500

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EsikkoVahvistettu osto

    Kosteuttava Vivania Beauty Gollagen Natural

    Olen viikon verran käyttänyt Vivania kollageenijauhetta aamuisin. Odotan, että se suojaa ja kosteuttaa ihoani kesäauringolta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sipe61

    Totta

    Kyllä huomaa ihossa muutoksen muutaman kuukauden jälkeen. Enää en uskalla olla ilman. Luultavasti on apua myös niveliin ym

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Laura82Vahvistettu osto

    Hyvä tuote!

    Olen käyttänyt kollageenijauhetta nyt jonkin aikaa, huomaan että ihoni voi paremmmin.