Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Teho Jättihelokki ravintolisä 160 kaps.

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
18,90 €
0,12 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekin Teho Jättihelokki on ihon heleydelle ja raikkaudelle tarkoitettu ravintolisä. Vuorokausiannos (4 kapselia) sisältää 2000 mg helokkiöljyä, josta 200 mg GLA:ta sekä 24 mg luontaista E-vitamiinia. Omega-6-rasvahapposarjaan kuuluva GLA (gammalinoleenihappo) on monelle tuttu rasvahappo. Teho Jättihelokki valmistetaan korkealuokkaisista helokinsiemenistä, jotka sisältävät runsaasti GLA:ta. GLA:n lisäksi valmisteessa on luontaista E-vitamiinia. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Jättihelokinsiemenöljy (Oenothera biennis), liivate, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), luontainen E-vitamiini. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Nattljusfröolja (Oenothera biennis), gelatin, fuktighetsbevarande medel (veg. glycerol), naturligt E-vitamin). Innehåller ej beståndsdelar av glutenhaltiga sädesslag. Laktos- och mjölkfri.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Bioteekin Teho Jättihelokki on ihon heleydelle ja raikkaudelle tarkoitettu ravintolisä. Erityisesti naisten suosikki kuukauden jokaisena päivänä. Vuorokausiannos (4 kapselia) sisältää 2000 mg helokkiöljyä, josta 200 mg GLA:ta sekä 24 mg luontaista E-vitamiinia.

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Leader Foods Oy

Käyttöohjeet

Kaksi kapselia 1–2 kertaa päivässä, mieluiten ennen ateriaa, niellään kokonaisina veden kera. Annostusta ei saa ylittää.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä

Tuotekoodi

6413620600170

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tätyli

    Ihon iloksi

    Olen käyttänyt jo vuosia. Auttaa muutoin kuivaa ihoani.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    RituliiniVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Olen ollut ilahtunut, koska ihoni on parantunut. Ajattelen sen olevan kapseleiden ansiota

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Minde

    Jättihelokki pelasti ihoni

    Olen käyttänyt jättihelokkiöljyä ja kalaöljyä yli 20v. atooppiseen ihooni. Ennen noiden käytön aloittamista ihoni oli tosi huonossa kunnossa. Kävin ihotautipoliklinikalla valohoidossa ym. Olen noiden tuotteiden aloittamisen jälkeen pärjännyt perusvoiteilla, paitsi kortisonia käsiin tarvittaessa. Olen ikuisesti kiitollinen myyjälle Helsingin elannon kosmetiikkaosastolla. Hänellä oli myös atooppinen iho, mutta sitä ei huomannut. Kysyin sitten, että miten hän pitää ihonsa noin hyvässä kunnossa, niin hän sanoi käyttävänsä jättihelokkia ja kalaöljyä. Aloitin ihan möllerin kalanmaksaöljyllä, mutta sittemmin siirryin ihan omega-3 kalaöljykapseleihin. Suosittelen kaikkia atoopikkoja kokeilemaan. En enää muista kuinka kauan meni, ennenkuin vaikutuksen huomasin. Mutta ei kannata heti ensimmäisen purkin käytön jälkeen luovuttaa.