Sisältöön
Original Silicea

Silicea Original+biotiini piihappogeeli 500ml ravintolisä

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
16,80 €
33,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Silicea Original+biotiini on erityisesti hiuksille ja iholle kehitetty ravintolisä. Valmiste sisältää piihappogeeliä ja biotiinia, joka edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Piin saanti ravinnosta on vähentynyt merkittävästi viime vuosisadan alusta, koska ruokavaliomme on muuttunut. Original Silicea+biotiini on tehokas ja vahva piivalmiste, johon on lisätty biotiinia. Yksi ruokalusikallinen Siliceaa sisältää n. 200 mg piitä. Silicea vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä lisää ihon kimmoisuutta ja sen tehokkuus on kliinisin tutkimuksin todistettu. Tuotteen tehokkuus perustuu Original Silicea+biotiinin piin kolloidiseen muotoon. Kolloidisessa muodossa pii läpäisee suolen seinämän helpommin kuin pelkkänä piidioksidina (piimaajauhe). Erittäin korkeatasoisen, lääketehtaassa tapahtuvan steriilin valmistusmenetelmän ansiosta Siliceaan ei tarvitse lisätä myöskään säilöntäaineita, joten se sopii myös kaikkein herkimmille käyttäjille.

Tuotetiedot
Ainesosat

Piihappo, biotiini (H-vitamiini)

Kieselsyra, biotin (vitamin H)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Ravintolisä hiuksille ja iholle.

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Oriola Finland Oy

Käyttöohjeet

1 mittalusikka (15 ml) päivässä sellaisenaan tai veteen/mehuun sekoitettuna. Ravista ennen käyttöä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Säilytys avattuna jääkaapissa. Avattuna jääkaapissa hyvin suljettuna 4 viikkoa. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion tai terveellistenelämäntapojen korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville.

1 mätsked (15 ml) per dag som sådant eller blandad med vatten/juice. Skaka före användning. Förvaras oöppnad i rumstemperatur. Förvaras öppnad i kylen. Öppnad i kylen väl tillsluten i 4 veckor. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Inte för små barn.

Tuotekoodi

4010160393245

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tassuttaja

    Paras ravintolisä

    Olen käyttänyt jo vuosia Silicea ja olen tyytyväinen. Hiukset ovat paksummat ja kynnet vahvemmat. On auttanut minulla myös mahavaivoihin ja närästykseen.