Sisältöön

Möller Omega-3 Pikkukalat säästöpakkaus hedelmänmakuinen pehmeä pureskeltava 72kpl

20,95 €
0,29 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Möller Pikkukalat Hedelmäinen sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja lasten luuston normaalille kehitykselle ja kasvulle välttämätöntä D-vitamiinia. Pikkukalat ovat pehmeitä ja pureskeltavia, ja niissä on hyvä hedelmäinen maku. Ei lisättyä sokeria, makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), tiivistetty KALAÖLJY, vesi, liivate (naudasta), luontainen aromi, hapettumisenestoaine (omenahappo), happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), väri (paprikauute), kolekalsiferoli (D3-vit.). Annostus 2 kapselia päivässä sisältää: omega-3 rasvahappoja 370 mg, josta dha-rasvahappoja 280 mg ja epa-rasvahappoja 56 mg, D-vitamiinia 10 µg.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Pureskele Pikkukala ennen nielemistä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

7070866017033