Sisältöön
Möller

Möller Omega-3 Pikkukalat säästöpakkaus hedelmänmakuinen pehmeä pureskeltava 72kpl

20,95 €
0,29 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Möller Pikkukalat Hedelmäinen sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja lasten luuston normaalille kehitykselle ja kasvulle välttämätöntä D-vitamiinia. Pikkukalat ovat pehmeitä ja pureskeltavia, ja niissä on hyvä hedelmäinen maku. Ei lisättyä sokeria, makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), tiivistetty KALAÖLJY, vesi, liivate (naudasta), luontainen aromi, hapettumisenestoaine (omenahappo), happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), väri (paprikauute), kolekalsiferoli (D3-vit.). Annostus 2 kapselia päivässä sisältää: omega-3 rasvahappoja 370 mg, josta dha-rasvahappoja 280 mg ja epa-rasvahappoja 56 mg, D-vitamiinia 10 µg.

Sötningsmedel (xylitol, sorbitol), koncentrerad FISKOLJA, vatten, gelatin (av nöt), naturlig arom, antioxidationsmedel (äppelsyra), surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat), färgämne (paprikaoleoresin), kolekalciferol (D3-vit.). Dosering 2 kapslar dagligen innehåller: omega-3 fettsyror 370 mg, varav dha-fettsyror 280 mg och epa-fettsyror 56 mg, D-vitamin 10 µg.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
D-vitamiini10 μg
Muut ominaisuudet

- Päiväannos 2 kpl sisältää omega-3-rasvahappoja 400mg, josta DHA:a 135mg ja EPA:a 205mg, ja D-vitamiinia 10 mikrogrammaa.

Alkuperämaa

Norja

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Pureskele Pikkukala ennen nielemistä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Rekommenderad dygnsdos för barn från 3 år och vuxna: 2 st. Tugga geléfisken innan du sväljer den. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn. Innehåller sötningsmedel. För stor konsumtion kan ha laxerande effekt.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvaras oåtkomligt för små barn.

Tuotekoodi

7070866017033