Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent White Now Hammastahna Valkaiseva* 75 ml

3,90 €4,50 €
52,00 €/l
Alin hinta 30 pv. 4,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent White Now on nimensä mukainen – fluorihammastahna, joka tekee hampaista valkoisemmat*. Mutta se on myös hammastahna, jota voit käyttää tavallisen hammastahnan tapaan joka päivä. Hammastahnassa on suositeltu fluoripitoisuus, fluoria on 1450 ppm.

Tämä valkaiseva hammastahna muodostaa ohuen sinisen kalvon hampaiden pinnalle. Sininen ja keltainen ovat vastakkaisia värejä. Kun hammastahnassa oleva sininen sekoittuu hampaiden kellertävään sävyyn, syntyy optinen efekti, joka saa hampaat näyttämään valkoisemmilta ja kiiltäviltä. Kyseessä on ns. optinen valkaisuvaikutus, jonka avulla saat valkoisemmat hampaat välittömästi. Pepsodent White Now -hammastahna on raikkaan makuinen.

Jokainen hymy on tärkeä. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa, joka auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa.

Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Koska meille jokainen hymy on tärkeä, mikään saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettua ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä hyvään hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme pyrkivät kannustamaan pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

*Kliininen tutkimus optisesta valkaisevasta vaikutelmasta mitattuna 79 koehenkilöllä. Valkaiseva vaikutelma on tilapäinen

Tuotetiedot
Ainesosat

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA Copolymer, Trisodium Phosphate, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Lecithin, Caprylyl Glycol, Limonene, CI 74160.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Slovakia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8711700555135

Arviot (1)

arvosana5/5

 • arvosana5/5

  Eivian

  arvosana5/5

  Eivian

  Takuuvarma kevyesti freesaava hammastahna!

  Useita vuosia luotto hammastahna!

Ladataan