Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Uutta Black Opiumin ystäville: huumaava Black Opium Over Red

Uskomattoman häkellyttävä, erittäin taiteellinen ja liioitteleva tuoksu kokeilunhaluiselle, nautintoa etsivälle naiselle. Tuoksu, joka on kuin euforian huipentuma. Yves Saint Laurentin sielu tiivistyy itsevarmassa ja rohkeassa Black Opium -tuoksussa, joka innostaa sinut tutustumaan myös tähän uuteen, sädehtivään tuoksuun.

Hypnoottisen kiehtova Eyegasmic-pullo

Mustaa punaisella, punaista mustalla. Tummaa kiveä koristavat punaiset sävyt ovat hypnoottisen kauniita. Pullon design henkii luksusta ja couturea. Se kuvastaa Yves Saint Laurentin ylellisyyttä, rohkeutta ja perintöä.

Klassikkotuoksun uusi, jännittävä tulkinta

Uudessa Over Red -tulkinnassa tuoksunuoteilla on luotu jännittävää kontrastia Black Opium -klassikkotuoksuun. Latvatuoksussa on samaa hedelmäistä päärynää kuin alkuperäisessä Black Opium Eau de Parfumissa, mutta se on yhdistetty vihreän mandariinin ja mustaherukan kanssa valloittavaksi kokonaisuudeksi. Sydäntuoksua edustavat ikonisen Black Opiumin tunnusomaiset, ultranaiselliset ja säihkyvät Chiaro-vivahteet. Pohjatuoksussa on Black Opiumin DNA:n jännittävää kahvia ja jalon aistikasta vaniljaa.