Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Annien viiden minuutin arkimeikki

Katso, kun Annie Muukka tarttuu haasteeseen tehdä arkimeikki vain viidessä minuutissa. Nopeassa meikissä korostuvat laadukkaat perustuotteet ja -välineet, joilla jälki on huoliteltua ja levittäminen helppoa. Nappaa Annien vinkit ja kokeile itse!

Osta kosmetiikkaa

Aloita meikkipohjasta

Pikameikki kannattaa aloittaa meikkipohjasta. Peite- ja meikkivoiteen tasaiseen ja nopeaan levitykseen sopii hyvin meikkisieni, esimerkiksi Beauty Blender.

Annien tuotteet meikkipohjaa varten:

Helppo luomiväri

Seuraavaksi siirrytään silmiin. Katseeseen saa tuotua kätevästi syvyyttä levittämällä mattaluomiväriä häivytyssiveltimellä luomivakoon. Painele lisäksi vaaleampaa luomivärisävyä sormin liikkuvalle luomelle pehmentämään kokonaisuutta.

Annien tuotteet luomiväriin:

Klassiset kulmat

Panosta pikameikissä perinteisiin kulmiin, jotka tuovat kokonaisuuteen ryhtiä. Kulmakynällä kulmat saavat väriä ja niiden symmetriaa saa helposti korjattua. Viimeistele kulmalook sukaisemalla niihin vielä hieman kulmageeliä.

Annien tuotteet kulmameikkiin:

Puuteria tasoittamaan

Valmista iho poskituotteita varten sivelemällä irtopuuteria muhkealla puuterisiveltimellä. Puuteri myös kiinnittää pohjameikin.

Annien käyttämä irtopuuteri:

Kevyt varjostus ja luonnollista lämpöä

Aurinkopuuteri tuo kasvoille tervettä hehkua. Halutessaan kasvoja voi myös kevyesti varjostaa varjostustuotteella poskiluiden ja leuan alta. Viimeistele posket levittämällä poskipäille punaa.

Annien tuotteet poskimeikkiin:

Näyttävät ripset hetkessä

Taivuta ripset ennen ripsivärin levittämistä, jotta ripset erottuvat ja katse avautuu. Käytä ripsiväriä, jolla ripsiin saa kaunista volyymia. Koko meikin viimeistelee sipaus huulikiiltoa.

Annien tuotteet ripsiin: