Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Uusi ghd Chronos -muotoilurauta – kestävät kiharat nopeasti ilman lämpövaurioita

Muotoile hiuksesi kolme kertaa nopeammin* jo yhdellä vedolla ja luo pitkäkestoinen teräväpiirtolopputulos, joka kestää jopa 24 tuntia**. Uudella ghd Chronos -muotoiluraudalla saat jopa 85 % enemmän kiiltoa ja kaksi kertaa vähemmän pörröisyyttä samalla kun luot erittäin tarkkoja kiharoita ilman äärimmäisiä lämpövaurioita.***

ghd chronos -ammattimainen muotoilurauta on varustettu ghd:n HD motion-responsive™ -teknologialla, mikä tekee siitä kaksi kertaa reagoivamman erittäin nopeaan muotoiluun. Se soveltuu kaikille hiustyypeille ja mukautuu jatkuvasti liikkeisiisi. HD motion-responsive™ -teknologia valvoo lämpöä äärimmäisen tarkasti säilyttäen optimaalisen 185 asteen muotoilulämpötilan, mikä takaa upean lopputuloksen ja suojaa hiuksiasi katkeilulta.

Muotoiluraudan tehokkaat keraamiset ja jousitetut lämpölevyt on pinnoitettu erittäin kiiltävällä pinnoitteella. Tämä tekee muotoilusta helppoa ja jättää hiuksesi pörröttömiksi ja jopa 85 % kiiltävämmiksi.

ghd Chronos -muotoilurauta on suunniteltu erittäin ergonomiseksi. Uudistettu wishbone-sarana pitää lämpölevyt täydellisessä linjassa toisiinsa. Se mahdollistaa hallitun ja helpon muotoilun, oli kyseessä sitten suorat hiukset, kiharat tai laineet. Lisäksi muotoilurauta on varustettu integroidulla lepotilalla, joka sammuttaa laitteen automaattisesti kymmenen minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Ominaisuus parantaa laitteen turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Koe ghd Chronos -muotoiluraudan mullistava voima ja nauti nopeasta, pitkäkestoisesta ja turvallisesta muotoilukokemuksesta!

*Vrt. ghd original. Tulokset mitattiin ruskeiden hiusten kiillolla verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin. Laboratoriotesti. **Kuluttajatesti, tammikuu 2021. 86 % 142 kuluttajasta sanoi, että heidän hiuksensa kestivät 24 tuntia muotoilun jälkeen.

***Äärimmäinen lämpövaurio on märän vetolujuuden osittainen aleneminen yli 0,005 sykliä kohti, mitattuna vähintään 100 syklin aikana ruskeilla hiuksilla ("lujuuden heikkeneminen").

Täydellinen kumppani ghd Chronos -muotoiluraudalle on tietenkin ghd Bodyguard -lämpösuojasuihke, joka on nyt saatavilla alkuperäisen koostumuksen lisäksi sekä erityisesti värjätyille hiuksille että hennoille ja ohuille hiuksille suunnattuina uusina versioina.

ghd Bodyguard värjätyille hiuksille tuo hiuksiin lisää hehkua ja kiiltoa. Sen tahmaamaton ja hoitava koostumus tekee hiuksista kosketeltavan pehmeät ja auttaa suojaamaan niitä päivittäiseltä lämpökäsittelyltä. Edistyksellinen koostumus tarjoaa kaksinkertaisen suojan UV-säteitä vastaan, mikä auttaa säilyttämään hiusvärin eloisana ja kiiltävänä, olipa sää mikä tahansa. ghd Bodyguard -lämpösuoja värjätyille hiuksille antaa pitkäkestoista värin eloisuutta ja kiiltoa ja suojaa hiuksia jopa 230 asteen lämmöltä. Tällä uudella lämpösuojasuihkeella pidät värjättyjen hiusten värin loistavana ja suojattuna!

Uusi ghd Bodyguard-lämpösuojasuihke ohuille ja hennoille hiuksille tarjoaa äärimmäistä suojaa, jota ohuet hiukset ovat odottaneet. Tuote on suunniteltu erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille, jotta voit käyttää suosikkimuotoilulaitteitasi hiustesi terveydestä ja tuuheudesta tinkimättä. Edistyksellinen koostumus lisää jokaisen hiuksen paksuutta, joten voit sanoa hyvästit latteille ja elottomille hiuksille ja toivottaa tervetulleeksi tuuheammat hiukset. ghd:n lämpösuojajärjestelmä on suunniteltu suojaamaan hentoja ja ohuita hiuksia jopa 230 asteen lämpötilassa. Se vähentää pörröisyyttä ja takkuja, joten voit muotoilla hiuksesi huoletta. Jos sinulla on hennot ja ohuet hiukset, ghd:n #1-bestseller-tuotteella nostat muotoilurutiinisi uudelle tasolle ja suojaat hennot ja ohuet hiuksesi. Hiuksesi kiittävät sinua!