Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tyylin asiantuntijan suosikit – vinkkejä naisten kesämuotiin

Turun Sokoksella naisten pukeutumisen osastolla myyjänä työskentelevä Hanne Nygård valitsi omat suosikkituotteensa kesään Sokoksen valikoimasta.

Hanne Nygård

naisten pukeutumisen myyjä

Sokos Wiklund Turku

LUVBY Luvbikers-shortsit 40 den

Sanotaan heipat hikisille yhteen hinkkaaville sisäreisille! Nämä ovat niin hieno suomalainen keksintö. Näissä on leveä ja korkea vyötärövahvike, joka antaa kivasti vähän tukea, mutta on samalla mukavat päällä. Suosittelen kesäfestareille mekkojen alle, piknikille ja pyöräretkille. Ei vilahda mitään turhaa! ;)

Ladataan

NOBODY’S CHILD Ria-pusero

Todella suloinen ja naisellinen malli. Jos on yhtään alavatsakriittinen, niin tämä peplum-malli sopii silloin hyvin. Se peittää pikku pömpötykset ja saa vyötärön kauniisti esiin. Suosittelen pitkän maksimekon tai farkkushortsien kaveriksi – riippuu siitä, kuinka juhlavan lookin haluaa.

Ladataan

ESPRIT T-paita

Klassikkoainesta! Espritin vaatteissa on hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen merihenkistä tyyliä haluavalle sekä urheilullisille ja ulkoileville klassista tyyliä noudattaville.

Ladataan

CROCS Sandaalit

Nämä ovat mukavat ja kevyempi versio Crocseista. Käytän näitä sandaaleja uimarannalla kesällä, mutta ne ovat myös katu-uskottavat. Sandaalit on helppo ja keveät pakata mukaan kesäreissuille. Matkoille kannattaa pakata aina yhdisteltäviä vaatteita.

Ladataan

CALVIN KLEIN Lippis

Lippis pelastaa päivän! Koiranomistajana lippis on helppo vetäistä päähän kun on "bad hair day". Auringolta kannattaa suojautua, joten hatut ja lippikset ovat nyt todella trendikkäitä.

Ladataan

SMASHED LEMON Mekko

Sopivan simppeli maksimekko ihanan värisenä. Smashed Lemonilla on todella kivoja mekkoja, kannattaa katsastaa tämä merkki, jos etsii kesämekkoa. Tämän kanssa olisi kiva mennä kaupungille kesäpäivän viettoon.

Ladataan

AVENTURA Puuvillahuivi

Retrohenkinen bandanahuivi rokkaa. Itse muistan nämä huvit omasta nuoruudesta, joten ihanaa, että ne ovat taas tulleet takaisin. Pikkuhuivit ovat söpöjä. Tästä huivista on moneksi: kietaise kaulaan, käytä hiuspantana, solmi ponnarilenkin ympärille, piristä laukkua solmimalla se laukkuun kiinni, suojaudu auringolta – ja pahimmassa tapauksessa tästä on nenäliinaksi.

Ladataan

MARKS & SPENCER Pellavahousut

M&S on taattua brittilaatua. Voisin yhdistää näihin klassikkohousuihin tuon edellä mainitun Espritin raitapaidan, laittaa punaisen bandanahuivin kaulaan, lippiksen päähän, Crocsit jalkaan ja kesän 2024 arkivaatesettini olisi valmis. Jokaisella kannattaa olla jokin pellavavaate!