Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tyylin asiantuntijan suosikit – miesten muotia kesään

Turun Sokoksella miesten pukeutumisen osastolla myyjänä työskentelevä Ehsan Akbari valitsi omat suosikkituotteensa kesään Sokoksen valikoimasta.

Ehsan Akbari

miesten pukeutumisen myyjä

Sokos Wiklund Turku

LEE Farkkushortsit

Jokaisella miehellä pitäisi olla ainakin yhdet Lee-merkkiset shortsit kesäksi. Ne ovat monikäyttöiset, esimerkiksi niitä pystyy käyttämään illanistujaisissa, festareilla ja vaikkapa juhlissa. Itsellä on aina ollut Leen siniset ja mustat shortsit. Olen käyttänyt niitä monta vuotta. Lee on luotettava ja tuttu merkki miehille. Voin suositella kenelle vaan.

Ladataan

ECCO Sandaalit, nahkaa

Tämäkin tuote on lähes pakollinen kaikille miehille kesään, kaikkien kenkäkaapista pitäisi löytyä tällaiset sandaalit! Vaikka minulla itsellä ei ole varsinaista kokemuksia juuri näistä sandaaleista, Eccosta toki on hyvät kokemukset, kuten varmaan kaikilla muillakin. :)

Ladataan

J. LINDEBERG Pellavashortsit

Pellavashortsit ovat kaikkien suosikki ja niitä käytetään kesäisin melkein kaikkialla, illanvietossa, juhlissa ja vaikka festareilla. Pellavashortsien kanssa on tosi helppo yhdistää eri värejä ja asuja. Omasta vaatekaapista löytyy kyllä muutama eriväriset pellavashortsit ja kesäisin käytän paljon. Kyseisen merkin pellavashortsit ovat todella laadukkaita.

Ladataan

J. LINDEBERG Pellavapaita

J. Lindeberg on ollut monen vuoden ajan minun suosikkimerkkini. Merkin mitoitukset sopii kaikille, tuotteet aina hyvänlaatuisia ja tykkään niiden muotoilusta ja ulkonäöstä paljon. Itsellä on ollut hyvät kokemukset merkin tuotteista, tähän merkkiin ei ikinä pety. Suosittelen nuorille aikuisille sekä keski-ikäisille miehille, sekä työssäkäyville että opiskelijoille.

Ladataan

TOMMY HILFIGER Lippis

Lippis todellakin pelastaa päivän ja kaikilla pitäisi olla lippis vaatekaapissa. Tommy Hilfigerin lippikset ovat aina sopineet hyvin minun asukokonaisuuksiini. Omistan muutama erivärisiä Hilfigerin lippiksiä ja niitä tulee käytettyä monissa tilanteissa.

Ladataan

HUGO BLUE Farkkutakki

Kesäinen farkkutakki, trendikäs ja todella hyvät mitoitukset. Itsellä ei ole varsinaista kokemusta tämän merkin farkkutakeista, mutta minun kesäasuihin kuuluu farkkutakki. Nuoret miehet tykkäävät käyttää enemmän farkkutakkia, mutta suosittelen kaikille miehille.

Ladataan

MAKIA T-paita

Kesäasuihiin kuuluu omistaa muutama valkoinen T-paita ja mikä olisi parempi kuin Makian merkin T-paidat. Hyvät ja sopivat mitotukset ja hinta kohtullinen. Suosittelen ihan jokaiselle miehelle.

Ladataan