Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tunne Blue Retinolin voima – Biotherm esittelee uuden retinolia sisältävän silmänympärysvoiteen

Löydä Biothermin uusi Blue Pro-Retinol Eye Cream -silmänympärysvoide ja koe sen anti-age-ominaisuuksien edut. Erittäin tehokas uudistava silmänympärysvoide, joka vähentää silmänympärysihon juonteita ja ryppyjä. Vain viikon käytön jälkeen silmänympärysihosi näyttää kirkkaammalta ja kiinteämmältä, ja kuukauden kuluttua huomaat ryppyjen vähentyneen merkittävästi silmänympärysihon alueella*.

Tehokas, mutta miellyttävä silmänympärysvoide, joka antaa tuloksia käyttäen uusinta biotieteen osaamista, ja joka ehkäisee ryppyjen syntymistä silmänympärysiholle.

*Kosmetokliininen tutkimus, 40 naista, yksi kuukausi. Huomaa, että käännöksissä voi olla pieniä eroavaisuuksia alkuperäiseen tekstiin verrattuna riippuen kontekstista ja tulkinnasta.

Tehokas silmänympärysvoide

Biotherm on kehittänyt innovatiivisen silmänympärysvoiteen, joka on täynnä anti-age-ominaisuuksia. Blue Pro-Retinol Eye Cream -silmänympärysvoide vähentää juonteita silmänympärysiholla ja antaa tehokkaita tuloksia.

Aktiiviset ainesosat

Tämä silmänympärysvoide sisältää Biothermin ainutlaatuisen ainesosan, Life Planktonin, joka yhdessä uudistavan Pro-Retinolin ja kofeiinin kanssa edistää ihon hyvinvointia ja ihosolujen uusiutumista sekä vähentää tummien silmänalusten näkyvyyttä.

Koostumus

Voiteen ainutlaatuinen sulava balmi-koostumus imeytyy helposti ihoosi levitettäessä. Voide tulee muuntuvassa sulavassa balmi-koostumuksessa, joka on suunniteltu erityisesti silmien ympärillä olevan herkän ihon tarpeisiin. Ensimmäisellä levityskerralla voide tuntuu miellyttävältä iholla ja muuttuu sitten koostumukseltaan kevyemmäksi ja imeytyy helposti ihoon. Voide on testattu oftalmologisen valvonnan alaisena.

Täydellinen lisäys Biotherm-ihonhoitorutiiniisi

Hoida silmien ympärillä olevaa hentoa ihoa lisäämällä Biothermin Blue Pro-Retinol Eye Cream -silmänympärysvoide ihonhoitorutiiniisi. Kevyt koostumus tekee silmänympärysvoiteen levittämisestä helppoa ja antaa iholle hyvinvoivan tunteen jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

Ihonhoitorutiinit ovat yksilöllisiä, mutta alta löydät inspiraatiota siihen, miltä Biotherm-ihonhoitorutiinisi voisi näyttää.