Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

TikTok-menestyksen myydyimmät tuotteet

Täydelliset tuotteet ihonhoitorutiiniisi TikTok-menestykseltä: The INKEY List! Ravitsevien ja kosteuttavien ainesosien ansiosta nämä aarteet poistavat hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttavat ihoasi saaden sinut näyttämään säteilevältä ja hyvinvoivalta.

Osta The INKEY List -tuotteita

Osta kosmetiikkaa

Palkittu menestystuote Oat Cleansing Balm sulattaa pois meikin, aurinkovoiteen ja epäpuhtaudet yhdellä pyyhkäisyllä! Tämä viraali puhdistusvoide on suunniteltu erityisesti poistamaan kaikki epäpuhtaudet, mukaan lukien vedenkestävän meikin, jotta saat syväpuhdistetun, välittömästi kosteutetun ja säteilevän ihon. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Ladataan
The INKEY List Hyaluronic Acid Serum -seerumi.

The INKEY Listin myydyin tuote, Hyaluronic Acid Serum, on päivittäin käytettävä tuote jokaisessa ihonhoitorutiinissa. Se auttaa muita ihonhoitotuotteita toimimaan tehokkaammin. Tämä tahmaamaton kosteuttava seerumi on kliinisesti todistettu kosteuttavan välittömästi ja kestävästi, ja se jättää ihon täyteläiseksi, sileäksi sekä terveeksi.

Ladataan
They INKEY List Caffeine Eye Cream -silmänympärysvoide.

Väsyneet silmät, jotka tarvitsevat herätyksen? Apu on saapunut! Caffeine Eye Cream on kliinisesti todistettu parantavan silmänympärysihoa, turvotusta ja tummia silmänalusia. Tämä kevyt silmänympärysvoide, joka on täynnä kofeiinia ja luonnollisia antioksidantteja, saa silmänympärysihosi välittömästi tuntumaan viileältä ja näyttämään vähemmän väsyneeltä. Samalla se jättää pehmeän pohjan meikille.

Ladataan
The INKEY List Retinol Serum -seerumi.

Tämä tuote on erinomainen, kun haluat aloittaa ihonhoidon tehokkaan ainesosan, retinolin käytön. Retinol Serum on kehitetty erityisesti hitaasti vapautuvalla, vähemmän ärsyttävällä retinolin muodolla, ja se torjuu ensimmäiset ikääntymisen ja pigmenttimuutosten merkit. Tuote parantaa näkyvästi juonteita ja ryppyjä sekä ihon sävyä ja rakennetta.

Ladataan
The INKEY List Omega Water Cream -kosteusvoide.

Jos etsit öljytöntä kosteusvoidetta, joka kosteuttaa ihoa jättämättä rasvaista tai raskasta tunnetta, tämä tuote on sinulle. Omega Water Cream on innovatiivinen geelivoide, joka muuttuu ihon kosketuksen yhteydessä raikkaaksi, vedenkaltaiseksi koostumukseksi ja antaa iholle kevyen kosteutuksen. Iho näyttää sileämmältä sekä tasaisemmalta kostean näköisen lopputuloksen ansiosta.

Ladataan