Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Testaa meikkitrendejä

Mikä meikkitrendeistä sopii sinulle parhaiten? Testaa tyylejä virtuaalisesti omilla kasvoillasi nopeasti ja helposti vaikkapa kotisohvallasi.

Meikkitaiteilija Annie Muukka loi viisi somesta tuttua meikkilookia, jotka on helppo toteuttaa Sokoksen valikoimasta löytyvillä tuotteilla. Katso meikkausvinkit tutoriaaleista ja filtterin avulla näet tarkasti omilta kasvoiltasi, mihin kohtaan tuote laitetaan. Tutoriaaleja ovat olleet tekemässä Sokoksen ja Emotionin kauneusasiantuntijamme Essi, Kira, Maria ja Aregash yhdessä Annie Muukan kanssa. Ja koska kesä on ihan pian täällä, saat ajankohtaiset vinkit myös aurinkosuojatuotteista.

Kaikki meikkitrendit löydät Sokoksen ja Emotionin Instagram-tileiltä. Testaa tyylejä, inspiroidu ja toteuta! Jaa oma lookisi somessa #SokosBeautyTryOn

Testaa meikkitrendejä virtuaalisesti kasvoillasi

Superblush, Color Pop On Eyes, No Makeup Makeup, Cat Eyes & 90s Glam vai Underpainting – mikä kevään kuumista meikkitrendeistä sopii sinulle parhaiten? Meikkitaiteilija Annie Muukka luomat lookit on helppo toteuttaa Sokoksen valikoimasta löytyvillä tuotteilla.

Parhaan tuloksen saat, kun testaat lookeja hyvässä valossa meikittömille kasvoille. Olemassa oleva meikki voi vaikuttaa lopputulokseen.

Kokeile lookeja Instagramissa

Kokeile myös muita meikkilookeja

Look 1 – Superblush

Look 2 – Color Pop

Look 3 – No Makeup

Look 4 – 90's Glam

Look 5 – Underpainting