Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tehokasta kosteutusta ihollesi

Haluatko kosteuttaa ihoasi tehokkaasti? Kerromme tuotteista, jotka antavat iholle kosteutta ja lisää hehkua.

Biotherm Aquasource Cica Nutri on täyteläinen ja kosteuttava päivävoide kuivalle iholle. Aquasource Cica Nutri kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan. Aquasource Cica Nutri sisältää rohtosammakonputkea (Centella asiatica), joka tunnetaan rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, sekä Biothermin ainutlaatuisen nimikkoainesosan, luonnollista alkuperää olevia Life Plankton -probioottifraktioita. Iho tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja saa uutta hehkua.

Biotherm Cera Repair Barrier Cream on kasvovoide, joka vahvistaa ihon suojamuuria. Voide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Cera Repair -päivävoide kosteuttaa ihoa ja tekee siitä tasaisemman näköisen ja luonnollisen heleän. Lisäksi Cera Repair rauhoittaa ihoa ja tekee siitä kimmoisamman.

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel on raikas ja kosteuttava geelimäinen päivävoide normaalille ja sekaiholle. Aquasource Hyalu Plump Gel kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan luonnollisen kosteuttavan hyaluronihapon ansiosta. Se auttaa säilyttämään ihon kosteuden.