Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tehokasta kosteutusta iholle Biotherm-tuotteilla

Haluatko kosteuttaa ihoa tehokkaasti? Biotherm haluaa auttaa sinua huolehtimaan ihostasi kesällä tehokkailla kosteusvoiteilla ja aurinkosuojatuotteilla. Nauti kesän lämmöstä ja iloisista hetkistä pitäen samalla huolta ihosi, vartalosi ja mielesi hyvinvoinnista. Kerromme sinulle Biotherm-tuotteista, jotka antavat iholle kosteutta ja lisää hehkua.

Muista kosteuttaa ihoasi: Aquasource Hyalu Plump Gel

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel on raikas ja kosteuttava päivävoide, jossa on geelimäinen koostumus. Voide sopii normaalille ja sekaiholle sekä myös herkälle iholle. Tämä raikas tuote kosteuttaa ihoa välittömästi jopa 48 tunnin ajan.

Aquasource Hyalu Plump Gel -voiteen kosteuttava vaikutus on välitön, ja kiitos siitä kuuluu voiteen sisältämälle hyaluronihapolle, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa. Päivävoide sisältää myös Biothermin ainutlaatuista ainesosaa, Life Planktonia. Ihosta tulee täyteläisen tuntuinen, heleä ja kosteutettu. Voiteen tuoksu on raikas ja kevyt geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti.

Tuotteen korkki on valmistettu sataprosenttisesti kierrätetystä muovista. Purkin lasista 40 % on kierrätettyä lasia. Tuote on pakattu ilman sellofaania.

Suojaa ihosi auringolta: Lait Solaire Sun Screen SPF30 ja Waterlover Hydrating Sun Milk SPF50

Näin kesää kohti käydessä on hyvä muistaa myös aurinkosuojatuotteet. Biotherm Lait Solaire Sun Screen SPF30 -aurinkovoide sopii niin kasvoille kuin vartalolle. Voide sisältää suojakertoimen 30, ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Waterlover Hydrating Sun Milk SPF50 on vartalolle tarkoitettu aurinkosuojavoide, joka on syntynyt Lait Corporel -vartalovoiteen inspiroimana. Voide suojaa tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteiltä laajakirjoisen koostumuksen ansiosta.

Kosteuta vartalosi ihoa tehokkaasti: Lait Oligo-Thermal After-Sun Milk

Muista kosteuttaa vartaloasi myös kesällä! Biotherm Lait Oligo-Thermal After-Sun Milk on kosteuttava vartalovoide, jota käytetään auringonoton jälkeen. Tämä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan