Sisältöön
Kuvassa St.Moriz itseruskettaviaKuvassa St.Moriz itseruskettavia

St.Moriz: ratkaisu täydelliseen rusketukseen

St.Moriz on huippuluokan itseruskettavien brändi, joka on kehitetty yhteistyössä ammattimaisten kauneussalonkien kanssa. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja valmistettu Isossa-Britanniassa, jossa tuotemerkillä on johtava asema itseruskettavien tuotteiden markkinoilla. Saavuta ammattimainen virheetön ja pitkäkestoinen rusketus St.Morizin avulla.

St. Moriz -itseruskettavat saivat hyvää palautetta testiryhmältä – lue käyttökokemukset

Pyysimme kahdeksaa naista testaamaan St. Moriz Fast Tan Mousse -rusketusvaahtoa sekä St. Moriz Professional Instant Self Tanning Mousse Dark -itseruskettavaa. Lue mitä mieltä he olivat tuotteista ja mieti, voisiko tuote olla myös sinun tarpeisiisi sopiva.

Valitsimme 8 naista testaamaan St. Moriz Fast Tan Mousse -rusketusvaahtoa sekä St. Moriz Professional Instant Self Tanning Mousse Dark -itseruskettavaa 1–2 viikon ajan. Testiryhmäläiset olivat iältään 18–35-vuotiaita. Useimmat testiryhmäläiset kuvailivat ihoaan vaalean sävyiseksi, kuivaksi tai pintakuivaksi sekaihoksi, joka voi olla kuivempi talvella. Useimmat testaajat käyttävät itseruskettavaa 1–2 kertaa viikossa.

Kerro kokemuksesi levityskintaan käytöstä?

”Kinnas oli sopivan kokoinen ja auttoi saamaan tasaisen kerroksen tuotetta. Verrattuna joihinkin aiemmin käyttämiini kintaisiin materiaali voisi olla hieman pehmeämpää ja peukalolle voisi olla oma osionsa. Ajaa kuitenkin hyvin asiansa ja on helppo puhdistaa ja kuivattaa käyttökertojen välissä.” – Sini, 25, vaalea, kuivuuteen ja atooppiseen taipuvainen iho.

”Kinnas oli tosi istuva ja pysyi hyvin kädessä levittäessä tuotetta. Parhain kinnas mitä olen käyttänyt.” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

Ladataan

St. Moriz 1 Hour Fast Tan Mousse:

Jos etsit nopeaa ja helppoa rusketusta, kokeile St.Moriz Fast Tan Mousse -rusketusvaahtoa, jonka avulla saat jo yhden tunnin aikana kevyen ja luonnollisen päivetyksen, kahdessa tunnissa keskivahvan rusketuksen ja kolmessa tunnissa saat jo syvemmän sävyn. Vaahto on vegaaninen ja se sisältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia, jotka tekevät ihostasi silkkisen sileän.

St.Moriz rusketusvaahto on täydellinen valinta niille, jotka haluavat luonnollisen näköisen rusketuksen ilman auringon haitallisia vaikutuksia. Tuotteessa on karttaväri eli suihkussa pois peseytyvä väriaine, joka auttaa levittämään itseruskettavan tasaisesti ja välttämään raitoja. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä St. Moriz levityskinnasta, jolla saa tasaisesti levitettyä itseruskettavan koko vartalolle.

Ladataan
Ladataan

Mitä odotuksia sinulla oli tuotteesta?

”Odotin tuotteen laiton olevan yksinkertaista, nopeaa ja selkeää (karttavärin) ansiosta.” – Miia, 32, maidonvaalea, helposti palava, pintakuiva iho.

”Odotin sen haisevan voimakkaammalta, sotkevan enemmän. Nopea rusketus ilman vaivaa.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

”Ajattelin tuotteen aluksi olevan liian tumma minulle mutta levittäessäni tuotetta se oli ihanan pigmenttinen ja tykkäsin kovasti.” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

Miltä tuote tuntui ihollasi?

”Tuotteessa on hyvä ihotuntuma ja kiva tuoksu. Tuote kuivui myös suht nopeaa eikä jättänyt tahmeaa tunnetta iholle.” – Miia, 35, paikoitellen kuiva sekä herkkä sekaiho, paikoitellen rasvoittuva.

”Tuote oli mukava levittää ja oli pehmeä. Alkuun iho tuntui sen jälkeen hieman kuivalta, mutta tasoittui.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

”Tuote ei haissut liikaa, levittyi helposti, kuivui eikä ollut häiritsevän tuntuinen.” – Anniina, 19, normaali/pintakuiva iho.

Huomasitko eron verrattuna aiemmin käyttämiisi itseruskettaviin?

”Tämä itseruskettava tuoksui hyvältä ja levittäminen oli helppo eikä jättänyt rajoja.” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

”Hieman ”kuivempi” koostumus kuin aikaisemmin.” – Kukka-Maaria, 22, kuiva iho.

”Tasaisempi lopputulos, erittäin luonnollinen sävy, joka sopi ainakin juuri minulle.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Mitä mieltä olit tuotteen tuoksusta?

”Aika neutraali, ei liian itserusketusmainen mitä monet muut ovat.” – Miia, 32, maidonvaalea, helposti palava, pintakuiva iho.

”Todella hyvä ja miellyttävä tuoksu. Ei lainkaan itseruskettavan voimakasta ominaistuoksua.” – Miia, 35, paikoitellen kuiva sekä herkkä sekaiho, paikoitellen rasvoittuva.

Piditkö rusketustuloksesta ihollasi?

”Tummuus on mieleeni ja on mukavaa, että sitä voi säädellä vaikutusajan avulla. Rusketuksen pohjasävy taittaa enemmän oliiviin kuin kellertävään, mikä on mieleeni.” – Sini, 25, vaalea, kuivuuteen ja atooppiseen taipuvainen iho.

”Pidän itse tummemmasta lopputuloksesta, joten tummuus olisi voinut olla syvempi. Tulos oli kuitenkin luonnollisen näköinen ja tasainen, kun muisti rasvata ihoa pari päivää ennen ruskettavaa.” – Anniina, 19, normaali/pintakuiva iho.

”Tuote oli mielestäni luonnollisen ruskea ja odotan innolla, kun saan levittää tuotetta taas uudelleen.” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

Mistä erityisesti pidit tuotteessa?

”Mieto tuoksu, kevyt koostumus, näki selkeästi, minne oli jo levittänyt.” – Miia, 32, maidonvaalea, helposti palava, pintakuiva iho.

”Pidin tuotteen sävystä ja myös siitä, kuinka rusketus häivettyi tasaisesti iholta.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

”Helppo levitettävyys.” – Anniina, 19, normaali/pintakuiva iho.

Mitä huomioita haluaisit jakaa muille käyttökokemuksestasi?

”Hinta-laatusuhteelta hyvä tuote.” – Kukka-Maaria, 22, kuiva iho.

”Selkään on hieman vaikea levittää itse, kannattaa pyytää tähän apuja.” – Anna, 31, vaalea, herkkä, kuivaiho.

”Helppo kokeilla itseruskettavan käyttöä ja saa neutraaliin tuloksen.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Suosittelisitko tuotetta ystävällesi?

”Karttavärillisistä itseruskettavista kiinnostuneille kyllä. Todella edullinen hinta.” – Miia, 35, paikoitellen kuiva sekä herkkä sekaiho, paikoitellen rasvoittuva.

”Kyllä, ja osa ystävistäni kysyi jo mikä tuote kyseessä.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Luultavasti, täytyy vielä katsoa, kauanko väri viihtyy iholla.” – Miia, 32, maidonvaalea, helposti palava, pintakuiva iho.

Aiotko jatkaa tuotteen käyttöä?

”Kyllä, aion testata kauanko se kestää iholla ja katsoa millaisen rusketuksen saan pidemmällä vaikutusajalla.” – Miia, 32, maidonvaalea, helposti palava, pintakuiva iho.

”Aion ehdottomasti käyttää tuotetta uudelleen.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

St. Moriz Professional Instant Self Tanning Mousse, Dark

Jos haluat saavuttaa täydellisen kultaisen päivetyksen, kokeile St-Moriz Professional Instant Self Tanning Mousse -itseruskettavaa. Uniikki vegaaninen sekoitus ainesosia yhdessä Aloe Veran ja E-vitamiinin kanssa auttaa pitämään ihosi silkinpehmeänä ja virheettömänä. Olitpa sitten aloittelija tai asiantuntija itseruskettavien levityksessä, karttaväri auttaa sinua saavuttamaan tavoittelemasi lopputuloksen.

Väri kehittyy 4–6 tunnissa, jonka jälkeen tuote voidaan huuhdella pois. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä St. Moriz levityskinnasta, jolla saa tasaisesti levitettyä itseruskettavan koko vartalolle.

Osta St.Morizin tuotteita

Ladataan
Ladataan

Mitä odotuksia sinulla oli tuotteesta?

”Tummempaa lopputulosta kuin 1 hour tanista.” – Kukka-Maaria, 22, kuiva iho.

”Syvä, tummempi päivetys.” – Anna, 31, vaalea, herkkä, kuivaiho.

Miltä tuote tuntui ihollasi?

”Tuotteen koostumus on mukavan kevyt, jolloin se ei jätä epämukavaa tunnetta kuivuttuaan iholle levityksen jälkeen. Tuotetta kannattaa etenkin alkuun levittää melko pienelle ihoalueelle kerrallaan, jotta vaahdon ehtii levittää tasaiseksi ennen sen asettumista.” – Sini, 25, vaalea, kuivuuteen ja atooppiseen taipuvainen iho.

”Tuote oli pehmeä ja mukavan tuntuinen.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Huomasitko eron verrattuna aiemmin käyttämiisi itseruskettaviin?

”Tuotteen koostumus on mukavan kevyt, jolloin se ei jätä epämukavaa tunnetta kuivuttuaan iholle levityksen jälkeen. Tuotetta kannattaa etenkin alkuun levittää melko pienelle ihoalueelle kerrallaan, jotta vaahdon ehtii levittää tasaiseksi ennen sen asettumista.” – Sini, 25, vaalea, kuivuuteen ja atooppiseen taipuvainen iho.

Mitä mieltä olit tuotteen tuoksusta?

”Tykkäsin tuoksusta, kun se ei ollut voimakas eikä perus itseruskettavan tuoksuinen.” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

”Levittäessä en havaitse tuotteessa tuoksua lähes ollenkaan, mikä on hyvä asia. Perinteinen itseruskettavan haju on melko voimakkaasti kuitenkin aistittavissa tuotteen kehittyessä iholla.” – Sini, 25, vaalea, kuivuuteen ja atooppiseen taipuvainen iho.

”Todella hyvä ja miellyttävä tuoksu. Ei lainkaan itseruskettavan ominaistuoksua.” – Miia, 35, paikoitellen kuiva sekä herkkä sekaiho, paikoitellen rasvoittuva.

Piditkö rusketustuloksesta ihollasi?

”Levittäessä tuotetta näytti, ettei se levittyisi tasaisesti, mutta lopputulos oli kuitenkin tasainen. Tulos oli hyvin luonnollisen näköinen, mutta olisin itse kaivannut tummempaa sävyä. Pidin tuotetta 4–5 h ennen pesemistä.” – Anniina, 19, normaali/pintakuiva iho.

”Tuote oli hieman tummempi ja ei sopinut itselleni ihan yhtä hyvin ainakaan näin talvi iholle kuin tuo nopea, mutta kesällä varmasti toimivampi.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Mistä erityisesti pidit tuotteessa?

”Helppo levittää, sulautuu ihoon, eikä jätä lainkaan epätasaisia kohtia.” – Anna, 31, vaalea, herkkä, kuivaiho.

”Tuoksu ja pitkäkestoinen rusketus.” – Miia, 35, paikoitellen kuiva sekä herkkä sekaiho, paikoitellen rasvoittuva.

”Hyvän sävyinen lopputulos.” – Kukka-Maaria, 22, kuiva iho.

Mitä huomioita haluaisit jakaa muille käyttökokemuksestasi?

”Helppo levittää tuotteen pigmentin ansiosta ja kuivuu nopeasti.” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

”Jo yhdellä käyttökerralla saa kunnolla päivettyneen ihon.” – Anna, 31, vaalea, herkkä, kuivaiho.

Suosittelisitko tuotetta ystävällesi?

”Todellakin!” – Laura, 29, talvella pintakuiva vaalean sävyinen iho. Kesällä ruskettunut ja pisamainen.

”Helppouden kannalta kyllä.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Aiotko jatkaa tuotteen käyttöä?

”Aion käyttää tuotteen loppuun, mutta karttavärittömät itseruskettavat toimivat itselleni paremmin, joten tästä syystä en ehkä ostaisi itse tuotetta. Karttaväri on sen verran tumma, että sen haluaa pestä pois ennen ihmisten ilmoille menemistä, joten tästä syystä tuotteen käyttö on aikaa vievää.” – Miia, 35, paikoitellen kuiva sekä herkkä sekaiho, paikoitellen rasvoittuva.

”Aion kokeilla tuotetta vielä uudelleen, kun itsellä hieman päivetystä alla, ehkä kesällä tai syksyyn sopivampi.” – Olga, 27, rasvoittuva, pintakuiva ja helposti päivettyvä iho.

Osta S.t Moriz -tuotteita