Sisältöön
Sensai Absolute Silk -hoitolinjan kaksoispuhdistusrituaaliSensai Absolute Silk -hoitolinjan kaksoispuhdistusrituaali

Lempeä puhdistusrituaali kohti kirkasta ihoa

SENSAIn ylellisen ABSOLUTE SILK -hoitolinjan uusi kaksoispuhdistusrituaali kietoo ihon kallisarvoisimpaan silkkiin vieden anti-ageing-ihonhoitorituaalin ennennäkemättömälle tasolle. Hellävarainen kaksoispuhdistus koostuu CLEANSING MILK -puhdistusmaidosta ja MICRO MOUSSE WASH -puhdistusvaahdosta, jotka yhdessä puhdistavat ihon sitä kunnioittaen silkkisen pehmeillä koostumuksilla. Ne tuovat iholle raikkaan, luonnollisen hehkun ja miellyttävyyden puhtaimmassa muodossa.

SENSAI-kauneustapahtumaa vietetään 1.–7.5.2023. Tule hakemaan asiantuntijoidemme opastuksella vinkit silkinhehkuisen ihon hoitorutiineihin ja valitsemaan tyyliisi sopivat meikkituotteet.

Vaihe 1. Absolute Silk Cleansing Milk

Kosteuttava puhdistusmaito sisältää kasviperäisiä öljyjä. Se poistaa meikin ja epäpuhtaudet hankaamatta ihoa ja tehden siitä kuulaan ja kosteutetun.

Vaihe 2. Absolute Silk Micro Mousse Wash

Hiilihapotettu vaahto liuottaa ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Huuhdottaessa pois iholta puhdistusvaahto jättää iholle kosteuttavan hunnun, tunne iholla on elpynyt ja se hehkuu raikkaana ja elinvoimaisena.